U Gradskoj vijećnici danas je održana godišnja izborna skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Kaštela Grada Kaštela i Kaštelanske zagore na kojoj su nazočili i zamjenici gradonačelnika Mili Novak i Zoran Bonacin.

Skupština je započela himnom, nakon čega je predsjednik udruge Ljubo Duka pozvao prisutne da minutom šutnje odaju počast svim braniteljima koji su svoje živote izgubili u Domovinskom ratu.

Na dnevnom redu udruge bilo je podnošenje izvješća o djelovanju u 2015.g. kao i izvješće o financijskim aktivnostima za 2015. g. Izabrano je predsjedništvo i članovi udruge, a posthumno je dodijeljena i Spomen povelja bivšem predsjedniku i potpredsjedniku udruge Boži Šamadanu.
Zahvalnica na skupštini dodijelila se Ivanu Bradvici za sve aktivnosti, angažman i doprinose koje ulaže u Udrugu roditelja poginulih branitelja DR Kaštela i zagore u cijelosti.

U odsustvu gradonačelnika, zamjenik Zoran Bonacin pozdravio je sve prisutne, te naglasio da su svi članovi i svi nazočni danas na sjednici, na određeni način utkali vlastite živote u domovinu Hrvatsku. Zamjenik Bonacin je istaknuo da će Grad uvijek nastojati pružati podršku udrugama roditeljima i suprugama poginulih branitelja Domovinskog rata.

U izvršni odbor Udruge odabrani su: Ljubo Duka kao predsjednik, Petrov Albin kao potpredsjednik, Pirija Marija kao tajnica udruge, Zović Mate, Bejo Ante, Topić Anđelka i Šamadan Anđa.

Nadzorni odbor udruge je: Mihaljević Josip kao predsjednik, Bejo Rozarija i Topić Grgo kao članovi.

Izvor : Kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara