RADIONICA ZA PODUZETNIKE
Radionica za poduzetnike koju u suradnji s HBOR-om organizira Poduzetnički centar Kaštela, a pod nazivom „Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?“ održati će se u ponedjeljak, 30. svibnja. s početkom u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog centra Kaštela, u ulici Kneza Višeslava 4, u Kaštel Starom.

Polaznici radionice upoznat će se s procedurom podnošenja kreditnog zahtjeva kroz pripremu i obradu dokumentacije potrebne za odobravanje kreditnog programa Hrvatske banke za obnovu i razvoj te mogućnostima korištenja kreditnih Programa za projekte koji se planiraju aplicirati na EU fondove.

Zbog ograničenog broja polaznika, mole se zainteresirani da dolazak prijave najkasnije do petka, 27. svibnja putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na telefon 020/611-310.


KOMENTARI:

Stari Komentari (15)

 • (Gost_6170)

  jedino ako imaš bankara u rodu

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6097)

  Plava kuverta i ne triba ti savjetovanje niti sedam koraka do kredita. Zna se.

  oko 2 godina prije
 • EX kovačiJA antonoVA* (Gost_93)

  kojim putevima i s kojom brigadom ??!?? ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1455)

  Zašto vrijeme održavanja 10 u jutro. Stavite u 17 ili 18 sati.
  Ipak je to za poduzetnike koji sigurno u tom terminu nemaju previše vremena.

  oko 2 godina prije
 • ista ekipa* (Gost_93)

  jeLi uvaženi drug,a danas gospodin Yankee D.J. kreditom istoimenog HBORa kupio prvijenac i ponos KaŠtela nskog turizma ??!?? ;) iLi od dila:p

  oko 2 godina prije
 • (Gost_635)

  Kako do kredita HBOR-a ili EU fondova? Zna se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3702)

  Jesi šalčina za poludit.

  oko 2 godina prije
 • ja (Gost_5154)

  imali tu šta nepovratni srestava znan i ja di ima a triba vratit

  oko 2 godina prije
 • 93* (Gost_8823)

  93

  oko 2 godina prije
 • Jurka (Gost_4121)

  A zašto ne bi kredit dobili mladi nezaposleni pravi branitelji pod istim uvjetima ka i oni šta su dobili na pedeset godina kredite sadnice uredilo im zemlju i na kraju prodali ko ima puno daj mu još jadna li si zemljo naša svakodnevica je muze a najviše oni koji je ničim nisu zadužili

  oko 2 godina prije
 • (Gost_164)

  Ovo je smijurija...prva stvar stavili ste ujutro u 10 uri...umisto popodne u sate kad većina nas poduzetnika ne radi. Naravno zna se zašto je u 10 stavljeno..tako da uhljebi u tom izmisljenom poduzetnickom centru lipo odrade svoju prezentaciju do 11 i onda lipo doma. I kad pogledas..ispast ce da su oni odradili svoj posa ali eto bija je slab interes.
  Druga stvar, kredit HBOR-a mogu dobit samo politicki podobni...a mi ostali cemo dobit govno, raspitiva sam se za istog..i to je nevjerojatno koliko su ne susretljivi i koliko su zakomplicirali sa tom papirologijom i procedurom..a sve zbog jedne stvari..a to je da sta prije netko odustane...kako bi oni namistili nekom svom

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2203)

  "A zašto ne bi kredit dobili mladi nezaposleni pravi branitelji pod istim uvjetima ka i oni šta su dobili na pedeset godina kredite sadnice"

  zato jer bi to bija još jedan glupi "projekt" (čitaj: mazanje očiju javnosti) ka šta je bija i oni kojega spominješ. A zaboravija si na povoljne braniteljske kredite za samozapošljavanje od kojih su se kupovali auti i motori, a Jaca "prolongirala" vraćanje na Bog te pitaj koliko godin. Ovo je gore od SUBNOR-a.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4175)

  Sve po 10! U 10 uri po 10 posto!

  oko 2 godina prije
 • 93* (Gost_3194)

  93*

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4127)

  ajmo ča obrnuto,evo ja iman poduzetničku ideju,ideja je odlična,neka mene hbor moli i traži,a ja da nudim uvjete.što je taj hbor kao svećenik kojem se moram ispovidit a one će me dalje uputit,ma tko to od njih gore šta sidu u katridan imaju bilo kakavu ideju.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara