hren

SRIJEDA U RUDINAMA
I ove se godine na području cijele Hrvatske, krajem svibnja, održava manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a tom prilikom Dan otvorenih vrata organiziraju i u udruzi Naša dica  u Rudinama.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske ovu manifestacija organizira s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Naša dica”, u srijedu, 25. svibnja, otvorit će svoja vrata za sve zainteresirane građane, a tom će prigodom predstaviti program “Slagalica”, održati predavanje na temu ADHD-a te promicati volonterstvo u zajednici.

Program započinje u 15 sati kada će predstaviti program “Slagalica”, koji sadrži individualan rad s djecom, savjetodavni rad s roditeljima, jačanje kapaciteta udruge i razvijanje volonterstva, a podržan je od strane Grada Kaštela. „Slagalicu“ će predstaviti voditeljica programa Marijana Ban.

U 16 sati na rasporedu je tema “Razvijanje volonterstva – Volonterski ured”, a svi građani Kaštela, zainteresirani za volontiranje mogu se pridružiti i na taj način doprinijeti razvoju ne samo udruge “Naša dica” nego i razvoju čitave zajednice.

Sat vremena kasnije, u 17 sati započinje radionica ADHD za roditelje, a voditeljica radionice je Marina Koncani.
Prijave za sudjelovanje na radionici bilo bi poželjno uputiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u što kraćem roku.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij