NATJECANJE VATRENA MLADOST
Na poligonu domaćina, DVD-a Mladost u Kaštel Sućurcu, ova je subota prošla u znaku 3. natjecanja vatrogasnih grupa - fire combat,  na kojem se ogledalo 29 ekipa iz Hrvatske i Slovenije, a apsolutnim pobjednikom postala je ekipa koju su činili Špiro Radunić i Ante Petrović iz DVD-a Kaštela.

Dvočlane ekipe DVD-ova i JVP-a na natjecanje su pristigle iz Zagreba, Rijeke, Varaždina, Osijeka, Splita, Žrnovnice, Svete Nedjelje, Komina, nekoliko slovenskih vatrogasnih društava i drugih mjesta, a nastupilo je i nekoliko kaštelanskih ekipa.

U klasi A snagu, spretnost i brzinu na poligonu odmjerilo je 14 ekipa, a najbolji su bili Teodor Matijašević i Josip Ercegović iz JVP Split.
Od Kaštelana najbolje plasirani bili su Tomislav Kereta i Joško Šarić iz sućuračke ekipe DVD Mladost 1, na drugom mjestu. Trećeplasirani su bili Ante Petrović i Ivan Batina  iz DVD-a Kaštela, četvrto mjesto zauzela je ekipa DVD Mladost 2 u sastavu Vedran Biočić i Filip Perković. Petar Borović i Josip Mioč iz ekipe DVD Mladost 6 bili su na kraju deveti u klasi A, a u istoj klasi nastupio je i član DVD Mladost Josip Mandarić s kolegom Antoniom Huzekom iz DVD-a Granešinski Novaki te su na kraju zauzeli deseto mjesto.


Špiro Radunić i Ante Petrović

Osam ekipa odmjerilo je spremnost u klasi B, a najbrži i najbolji bili su Špiro Radunić i Ante Petrović iz DVD-a Kaštela iz Kaštel Starog, koji su bili i jedini kaštelanski predstavnici u toj klasi.

Kaštelanskih ekipa nije bilo u natjecanju klase C, u kojoj su nastupile četiri ekipe, od kojih je najbolja bila ekipa Boris Nađenović iz DVD-a Sveta Nedjelja i Zdravko Grošinić iz DVD-a Komin.

U klasi E, u kojoj su se ogledale žene, nastupile su tri ekipe. Prvoplasirana je bila ekipa DVD Mladost 5 u sastavu Ivana Borozan i Irena Brkljača, a na drugom mjestu natjecanje su završile Milena Lovrić i Ivana Miolin, članice ekipe DVD Mladost 4.

Rezultati apsolutne kategorije pokazali su da su Radunić i Petrović bili najbolji u svim kategorijama, a zanimljivo je spomenuti da su Borozan i Brkljača bile bolje od mnogih muških ekipa, te su u apsolutnom plasmanu zauzele 14. mjesto.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_7232)

  Čestitke svima. A šta se ima govorit, Kidov mali, geni su to.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1577)

  ovi na slici br. 5 je preozbiljan

  oko 2 godina prije
 • ahahh (Gost_1675)

  imocka krv je to

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7237)

  jeli ove lipe cure gasu isto ili je to samo za prigodu;)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara