IZLOŽBA KINOLOŠKOG DRUŠTVA KAŠTELA
Kinološko društvo Kaštela, ove nedjelje, 22. svibnja, organizira Specijalnu izložbu pasa II i VI FCI grupe sa dodjelom CAC-HR, koja će se održati na plaži Dračić u Kaštel Štafiliću.

Na izložbi će se natjecati psi u kategorijama štenci za pse od 3 do 6 mjeseci starosti, najmlađi psi od 6 do 9 mjeseci, mladi psi od 9 do 18 mjeseci, međurazred od 15 do 24 mjeseca starosti, otvoreni do 15 mjeseci, radni psi, prvaci i veterani do 8 godina starosti.

Prema riječima organizatora, do sada je prijavljeno oko pedesetak pasa, a osim iz Hrvatske na izložbu stižu i psi iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Otvaranje izložbe bit će u 9.45 sati, a u 10 sati je početak ocjenjivanja, nakon čega će uslijediti izbor pobjednika izložbe.


KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • Pa to se traži, bar nešto pametno u Kaštelima..

  oko 2 godina prije
 • nikola dujic (Gost_1132)

  pa da napokon nesto normalno:):):):):)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2885)

  Ma daleko van je vodit cucke gospodo na Dracic bliže je dovesti ih u Novi isprid škole su taman pokosili travu nek donesu i balune najljepši park za cucke u županiji.
  I

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6110)

  maknite pase s dračića !

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2127)

  zašto ne u dvorac vituri?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2203)

  Ludog svita majko mila , danas nisi "in" ako ne vodaš pasa po ulici naravno bez povodnika i brnjice , onda kad napadaju ljude slijedi uobičajena rečenica: NE BOJ SE NEĆE TI NIŠTA. Pa ostali mudrijaši kod ugriza na Dračić onu djevojku isto tako: NIJE PAS KRIV , NEGO GAZDA. Zamisli cura se usudila šetati bez naoružanja i još se čudi što su je izgrizli DOBRI RAZIGRANI KUĆNI LJUBIMCI koji BTW do sada imaju samo nekoliko slučajnih ugriza isto tako slučajnih prolaznika. Pun mi je kufer vas i vaših "kućnih ljubimaca" ako su kućni onda ih i držite u kući nemojte ugrožavati ostale ljude. Svijet je totalno poludio u toj pošasti koju hranu dati "bebi pasu a koju starom" varate se ako mislite da je ista hrana, onda im je svatko kriv zbog teškog života jer imaju jednog člana obitelji više na hrani. O djetetu kao najvećoj životnoj radosti ne razmišljaju , to je veliki trošak onda bi kućni ljubimac bio zakinuti. Kuda ide ovaj svijet borba za životinje , ide ispred ljudskih prava jer su agresivni.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2129)

  Odgovara: # 394838

  Znaci cura koju je ugriza pas na dracicu je 98%stvari ismislila curu san vidila nakon "ugriza " sve to sta je u novinama nema veze s vezom cura samo oce izvuc novce od vlasnika psa...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2203)

  Ne piši gluposti bit će sama sebe izgrizla . Jeli joj opravdao izostanke s nastave "hrabri profesor" koji je sve to promatrao iz sigurne distance?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1276)

  (Gost_2129) Znaci cura koju je ugriza pas na dracicu je 98%stvari ismislila curu san vidila nakon "ugriza "
  Šteta šta tebe nije izgriza nego bidnu curu. Ti si vrlo tolerantan prema psima i njihovom grickanju.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_175)

  (Gost_2203) Jeli joj opravdao izostanke s nastave "hrabri profesor" koji je sve to promatrao iz sigurne distance?

  #Hrabrog profesora# je..kao podobnoga..sigurno zaposlija bivsi direktor..oni sta ga je potiralo..moralna vertikala..sukladno njegovom..prekrasnom sustavu vrijednosti i morala..

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4613)

  Sve da je pas i nije izriza nego samo napao, curi pripada pravo tražit odštetu za pretrpljeni strah -preporučam u najvećem mogućem iznosu! Pa će se divljaci okrenit nabavci dragih, pitomih i bezazlenih pasa umisto ovih nakaznih krvoločnih zvjeri.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara