VATROGASNI KUP DALMACIJE
U subotu je na igralištu MORH-a u splitskoj Lori održan 10. Vatrogasni kup Dalmacije u organizaciji Vatrogasne zajednice Splitsko – dalmatinske županije u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom.

Na Vatrogasnom kupu sudjelovala su dobrovoljna vatrogasna društva iz cijele Hrvatske, kao i javne vatrogasne postrojbe. Među natjecateljima bilo je i nekoliko ekipa sva tri kaštelanska DVD-a, a najuspješniji među njima bili su članovi ekipe DVD-a Mladost, koji su u kategorije B za članove, osvojili prvo mjesto.

Prvo mjesto pripalo im je za 419,76 osvojenih bodova. U kategoriji članovi B nastupila je i ekipa DVD-a Kaštela, koji su osvojili šesto mjesto s 402,31 bodom.

U kategoriji članovi A prvo mjesto pripalo je DVD-u Andrilovec s 412,12 bodova, a od Kaštelana DVD Kaštela završili su natjecanje na petom mjestu s 395,98 bodova te DVD Gomilica  na sedmom mjestu s 392,37 bodova.

U konkurenciji žena u kategoriji A najbolje su bile članice DVD-a Šćepanje s 388,7 bodova. Članice DVD-a Gomilica bile su druge s 382,16 bodova, a pripadnice DVD-a Mladost četvrte s 359,27 osvojenih bodova.

U kategoriji B Kaštelanke nisu imale svoje predstavnice, a najbolja je bila ekipa DVD-a Mali Miholjevac koje su osvojile 392,71 bod.

Foto: Filko Garbin


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_8104)

  sve pohvale predsjedniku dvd mladost

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8104)

  čestitke gibi i miki

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5307)

  predsjednik dvd mladost nakon šta je spasija zgradu gradske uprave i osnovnu školu, sada osvaja i medalje

  čestitan

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara