EDUKACIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE
U skladu s dosadašnjom dobrom praksom, Turistička zajednica Kaštela i ove je godine organizirala tečaj osnova engleskog jezika za zainteresirane privatne iznajmljivače, a tom su prilikom sedamnaestorici polaznika tečaja ove srijede uručene zaslužene diplome.

- Za privatne iznajmljivače, koji čine većinu turističkog smještaja u Kaštelima, radimo edukaciju iz raznih područja, između ostalog i edukaciju iz osnova engleskog jezika. Edukaciju je provela škola stranih jezika Tweety, a tečaj je upisalo 26 polaznika. Prema riječima profesorice koja je edukaciju provodila, njih 17 uspješno je završilo tečaj i danas im dodijeljujemo diplome. Ovom prigodom škola Tweety nagradit će ih i popustom za neki viši stupanj edukacije, ako to žele, što bi im omogućilo još bolju komunikaciju s gostima – kazala je direktorica Turističke zajednice Nada Maršić.

Nakon dodjele diploma privatni iznajmljivači nazočili su edukaciji o novom jedinstvenom sustavu za prijavu i odjavu gostiju, koji je uveden od početka ove godine, eVisitor.

- Uvođenjem eVisitora svi iznajmljivači i turističke zajednice na području cijele Hrvatske će raditi po jedinstvenom načinu, odnosno sustavu prijave. Radi se o jednostavnoj aplikaciji koja ne zauzima nikakav prostor na računalu, tabletu ili mobitelu. U slučaju da neki iznajmljivači ne znaju raditi za računalom, u svakoj turističkoj zajednici postojat će jedan terminal na kojem će svi oni, uz pomoć djelatnika turističke zajednice, moći obaviti prijavu ili odjavu.
Od sada iznajmljivači neće imati toliko papirologije, neće morati šetati do turističke zajednice ili policije, već će sve moći obaviti iz svoje kuće, fotelje... – objasnila je Martina Rendić, ovlašteni predavač, licencirana od Turističke zajednice Hrvatske, koja je kaštelanske iznajmljivače educirala o ovom novom sustavu.

Foto: PGK


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_9112)

  Naišao na ulicu Martina Studina. Zna li netko tko je ta osoba i čime je zadužio ulicu u Kaštelima.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8092)

  marin studin!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8662)

  E i moja je baba Matija išla na školovanje Češkog jezika 60i godin prošlog stoljeća hi..hi..hi....Iznajmila bi dvi komore česin a jili su u plavon jadranu a i balali su tamo.Mogu van reć da je puno pametno naućila česki a kamo li danas još i engleški. Mogu samo pohvalit ovi današnji kružok..........

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2129)

  "Naišao na ulicu Martina Studina. Zna li netko tko je ta osoba i čime je zadužio ulicu u Kaštelima."

  To je u stvari neki nebitan kiparčić Marin koji je toliko volija vino, da su mu ulicu nazvali Martin.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8152)

  citam drugi put i ne virujem ocima..zapravo sanjam li .. jesam li u sesdesetim prosla stoljeca ili 2016 godini u kastilima neee..to nije moguce..;)

  oko 2 godina prije
 • bos (Gost_6095)

  Svaka čast iznajmljivačima kad su tako brzo savladali engleski i dobili diplomu. Neki to ne uspiju ni za 5 godina.:)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara