DJEČJE STVARALAŠTVO
Tijekom slijedećeg tjedna Kaštela će biti bogatija za još jedan Kaštel i to, najtopliji, najljepši i najveseliji od svih Kaštela, Kaštel Mali, u kojem će šest dana živjeti djeca i mladi.

Naravno, riječ je o manifestaciji Kaštel Mali, 6. smotri dječjeg stvaralaštva, u organizaciji Kaštelanske organizacije mladih pod pokroviteljstvom Grada Kaštela i Županije Splitsko-dalmatinske.

Program Kaštel Malog započinje u ponedjeljak, 9. svibnja, s „Pričam ti priču“ Jasne Hedl, u muzejskom prostoru Podvorje U Kaštel Sućurcu, u 17 sati za djecu i u 19 sati za odrasle.

Dan kasnije, u utorak, u kinu Sv, Juraj u Kaštel Sućurcu, na rasporedu su predstave Sinjskog pučkog kazališta, „Ježeva kućica“ u 12.30 sati te „Nedostajem sama sebi“ u 16 sati.

U četvrtak će pozornica sućuračkog kina ugostiti članove KUD-a Karol Woytila, koji će u 10 sati izvesti igrokaz “Crveni zvončić traži sriću“ te dramsku skupinu škole Kneza Mislava, koji će, s početkom u 17 sati, odigrati „Peggy – mala gusarica“.

Županijska smotra dječjih folklornih skupina održat će se u petak, s početkom u 19 sati.

Zadnji dan smotre je subota, 16. svibnja, kada će se, u kinu Sv, Juraj u 11 sati održati prva predstava, a u 19 sati druga predstava.

Ulaz na događanja je besplatan, osim predstava u subotu, kada će svi zainteresirani ulaznicu platiti 10 kuna, a prihod će se donirati u humanitarne svrhe.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara