NA DVA KOLA U KAŠTEL STAROM
Ivan Plazonić u kategoriji djece te Tomislav Tadin u konkurenciji odraslih, bili su najspretniji i najsretniji natjectelji ovogodišnje Ciklo alke, koja se održala u đardinu u Kaštel Starom.

Djeca do 14 godina, njih dvadeset i troje, vozila su na svojim biciklima dvije vožnje u kojima su nastojali što preciznije pogoditi alku. Najbolji u dvije vožnje, sa dvije pogođene sride, bio je Ivan Plazonić, koji je tako osvojio šest bodova.
Jure Rašić, David Maračić i Filip Botić imali su po pet bodova te je uslijedilo pripetavanje. Nakon pripetavanja Jure Rašić osvojio je drugo, a Filip Botić treće mjesto.

U konkurenciji odraslih bilo je prijavljeno 17 biciklista, a nakon tri vožnje najbolji je bio Tomislav Tadin sa sedam bodova, dok je u dvostrukom pripetavanju onih koji su osvojili po šest bodova, odlučeno da je drugo mjesto pripalo Nikoli Konti, a treći je bio Ivan Vidaković.

Najboljima u obje kategorije pripale su simbolične nagrade, a svi natjecatelji Ciklo alke sudjelovali su u prigodnoj tomboli, u kojoj je podijeljeno desetak nagrada.

Ciklo alka i nagrade bile su dio manifestacije „Svi na bike“, koju je drugu godinu za redom organizirala udruga Pedalin, uz podršku Grada Kaštela, kaštelanske Turističke zajednice i tvrtke Cemex.
U sklopu manifestacije bio je organiziran i tehnički poligon za odrasle te mali poligon za najmlađe bicikliste. Svi zainteresirani mogli su servisirati svoj bicikl, a bili su predstavljeni i najnoviji modeli brdskih bicikala.

Foto: Pedalin


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_7122)

  Iako je događaj bio namjenjen iskljucivo promidzbi jedne firme, dobro je da se nesto događa. Neka susura! Vidi se da su ljudi siti ucmalosti u Kastelaman

  oko 2 godina prije
 • Kum (Gost_7089)

  To Kumeeeeeee

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5225)

  Nisam fan te firme, niti sam im išta kupija.
  Ali nisu me ništa ni koštali, a zabavili su dicu.
  Niko ne brani ostalim firmama da po istom poučku organiziraju kakve igre za dicu.
  Sad kad su postavili ono par sitnica uz ljulje, dice je puno više doli.Da su postavili još, bilo bi i dice još, i ovakav dogadjaj to najbolje potvrdjuje!!
  Dakle gradski oci, prve investicije nek vam budu u mališe, i u RIGOROZNO kažnjavanje krexena, većinom cura od 15-20 godina, koje i u onakav šušur dovedu pasa u park i na plažu-SRAT!!!
  Jednostavno za ne povjerovat!!
  A kad padne noć, izmišaju se na istom prostoru, narkomani i bebaći, jer nije osvijetljeno...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5203)

  Kazne za vlasnike pasa, ono je strašno!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5223)

  Svaka čast organizatorima. Bravo

  oko 2 godina prije
 • marijana (Gost_1509)

  slika br. 3 zgodni tipovi :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6126)

  Sudeći po plakatima koji su pozivali "SVI na bike" -ostala sam prilično razočarana jer je manifestacija bila namijenjena mlađoj populaciji, starijima je preostalo da sjede na klupi i gledaju. Da se razumijemo,nije meni do blesiranja na bicikli,ali dalo se naslutiti da će biti neka biciklijada, a kako od toga nije bilo ništa,trebali ste na plakatu napisati da je to dječja ciklo-alka, pa bi ja lipo išla svojim putem a ne bi zgubidanila dvi ure na klupi buljeći u-ništa!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara