Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog i Kaštel Novog, od ulice Bana Jelačića do ulice Don Ivana Vuletina, potrošači sjeverno od Ceste dr. Franje Tuđmana, te potrošači u ulici Polinovac, da će im zbog neodgodivih radova na cjevovodu DN 2", biti prekinuta opskrba vodom dana 02.05.2016.godine (ponedjeljak) u vremenu od 8ºº do 15ºº sati.

Mole se potrošači da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže.
Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata. Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. - SPLIT tel. 383-816. NAPOMENA: U SLUČAJU LOŠEG VREMENA RADOVI SE ODGAĐAJU ZA SLIJEDEĆI DAN.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_8146)

  Brisanje komentara tako klasicno za ovaj portalcic, da sjeverno od ceste F Tudjmana. smijesni ste

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3146)

  Jeli u to spadaju i ulice:
  Bruna Bušića, Put blata, Marina Studina, Poparićeva, Grada Zaprešića, ..........

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara