U Gradskoj vijećnici je danas održana godišnja izborna skupština udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Grada Kaštela i Kaštelanske zagore na kojoj su nazočili i zamjenici gradonačelnika Zoran Bonacin i Mili Novak.

Skupština je započela himnom, nakon čega je predsjednik udruge Zvonimir Đolić pozvao nazočne da minutom šutnje odaju počast svim braniteljima koji su izgubili živote u Domovinskom ratu.

Podnesena su izvješća o djelovanju udruge i financijskim aktivnostima za 2015.godinu, a predstavljen je i plan aktivnosti za 2016. godinu koji je kao i dosada usmjeren na propagiranje prava roditelja poginulih branitelja i samih branitelja, i na izvršavanje protokolarnih aktivnosti prilikom obilježavanja značajnih datuma.

Upravni odbor udruge koja broji 45 članova jednoglasno je definiran, tako da mjesto predsjednika ponovno pripada Zvonimiru Đoliću, na mjesto potpredsjednika izabrani su Ružica Kazoti i Lovre Đolić, tajnica udruge je Matošević Nevenka, a Zora Matijaca izabrana je za blagajnika.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_7660)

  Iv 14,23-29 U ono vrijeme:Reče Isus učenicima:"Ako me tko ljubi, čuvat će moju riječ pa će i Otac moj ljubiti njega i k njemu ćemo doći i kod njega se nastaniti. Tko mene ne ljubi, riječi mojih ne čuva. A riječ koju slušate nije moja, nego Oca koji me posla. To sam vam govorio dok sam boravio s vama. Branitelj - Duh Sveti, koga će Otac poslati u moje ime, poučavat će vas o svemu i dozvati vam u pamet sve što vam ja rekoh. Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem. Dajem vam ga, ali ne kao što svijet daje. Neka se ne uznemiruje vaše srce i neka se ne straše. Čuli ste,rekoh vam: Odlazim i vraćam se k vama. Kad bi ste me ljubili, radovali bi ste se što idem Ocu jer je veći od mene. Kazao sam vam to sada, prije nego li se dogodi, da vjerujete kada se dogodi. Riječ gospodnja. - Iv 15-13 Veće ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. - Gospa je ona koja za nas posreduje kod Boga. - Pokoj vječni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svjetlila njima.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_110)

  ajde ti nama koji ne razumimo bibliju objasni šta je isus tija reč. onako narodnim jezikom

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1208)

  Sta bi sve covik moga napisat o ovom skupu majko mila! Pokoj dusi svima koji su pali na oltaru domovine,ali! Njihovi roditelji,udovice,djeca,od djece djeca,sestre,njihovi muzevi i djeca,braca,tetke,strine...nemakraja! Nema kraja trazenju,zanovijetanju i bezobrazluku! To smo mi!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2110)

  "ajde ti nama koji ne razumimo bibliju objasni šta je isus tija reč. onako narodnim jezikom"

  Da Isus voli i roditelje poginulih branitelja.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_110)

  a žene

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1158)

  Je li žene ili žene poginulih branitelja?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8224)

  žene poginulih branitelja.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6170)

  Je li se računaju žene poginulih branitelja i ako se priudaju?

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara