SVI NA BIKE
Poklonici različitih vrsta biciklizma, nakon prošlogodišnjeg okupljanja i druženja uoči Praznika rada I ove će godine imati priliku biti dio zanimljivog događanja u organizaciji udruge Pedalin Kaštela, pod nazivom “Svi na Bike 2016”, koje će se održati u subotu, 30. travnja, u đardinu u Kaštel Starom.

Program događanja odvijat će se od 15 do 19 sati, a centralno događanje i ove će godine biti biciklistička alka ili jednostavnije, ciklo alka, čiji je početak planiran u 16.30 sati.
Svi zainteresirani, od najmlađih do najstarijih, moći će se okušati u ciljanju alke i automatski će sudjelovati u nagradnom izvlačenju - tomboli, koja će slijediti pri završetku programa.
Osim ciklo alke ovog dana bit će postavljen biciklistički tehnički poligon, koji ima svrhu unaprijeđenja iskustva biciklista. Uz poligon za odrasle, biti će i mali osnovni poligon za najmlađe sudionike koji voze guralice ili su tek savladali pedaliranje.

- Ujedno, za  sve sudionike i posjetitelje tu će biti naš servisni štand gdje će se moći obaviti osnovni servis bicikla. Za sve malo ozbiljnije bicikliste biti će postavljen Specializedov šator, pod pokroviteljstvom Extreme shop bicikla.com, na kojem će se moći vidjeti i isprobati najnoviji modeli poput Specialized Demo 8 S - works koji je vožen na prošlogodišnjem svijetskom prvenstvu u downhillu te je na njemu osvojeno prvo mjesto, zatim Specilized Stompjumper comp te još nekoliko modela za brdski biciklizam.
Svim posjetiteljima i sudionicima koji žele otisak na svoje majice, savjetujemo da ponesu bijele ili svijetle majice, da otisak bude izraženiji. Hrana i piće će biti osigurani za sve sudionike - poručio je jedan od organizatora, Branko Majić.

Program “Svi na Bike 2016” sponzoriran je od strane Grada Kaštela, Cemexa i Turističke zajednice Grada Kaštela, a sve dodatne informacije mogu se naći na Facebook stranici udruge Pedalin, www.facebook.com/pedalinkastela


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_7175)

  Odlično

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6120)

  Bravo!
  Jos bi se moglo stvarno pocet micat automobile parkirane di kome padne na pamet na rivi- bila bi lipsa slika grada, vise mista za pjesake i bicikle, a i grad bi moga od toga zaradit.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8618)

  Ne treba ništa micati.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_177)

  pazite vi da vas ko ne pokosi puten,bilo bi bolje vratit kare i konje na ulice više bi nekako odgovaralo a i zaposlili bi ljude koji bi odali za nan i kupili balegu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7780)

  Ima konja na livadama ispod groblja u Novome, bas su divni, nema balege na cesti, za livadu ne znan!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6752)

  trialo bi zabranit vožnju autom uz more

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6567)

  Ne bi trebalo zabranit vožnju autom uz more, već napraviti da je sve jednosmjerno, ali da se svako malo mijenja smjer, tako da se može autom doći do obale (ljudi tu i žive, poslovno ...) ali ne može se više kružiti, štetati autom. Dakle nije važno samo jednosmjerno, već da se svako malo mijenja smjer, tako da se ne može kružiti.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2174)

  Ma ne treba ništa braniti, vozači moraju biti pažljiviji.
  Eto tako!!!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara