JOŠ KOJI DAN U SPLIT ILI TROGIR
Građani Kaštela koji su poslijednjih dana stigli pred vrata ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Kaštel Kambelovcu, naišli su na zatvorena vrata i poruku kako ured ne radi do daljnjega.

U uredu predstojnice Područnog ureda HZMO u Splitu to su nam i potvrdili, te nas informirali kako su na to bili primorani zbog odlaska djelatnice na bolovanje.

- No takvo će stanje potrajati svega nekoliko dana, a u međuvremenu stranke mogu doći u urede u Splitu ili Trogiru. Kako bi građanima olakšali u žurnim situacijama, dali im eventualno tražene informacije, uputili ih na postupak ili slično, na raspolaganju su im brojevi telefona koje smo ostavili i na vratima kaštelanskog ureda, 310 – 854 i 310 – 857, na koje nas mogu nazvati tijekom radnog vremena od 8 do 16 sati. Isto tako moguća je i komunikacija putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kazali su nam u HZMO u Splitu, naglasivši da će ured u Kaštelima već za koji dan ponovno otvoriti vrata i nastaviti s radom.

Kao privremeno rješenje do donošenja odluke nadležnih radnika Zavoda, od utorka, 26. travnja 2016. ispostava u Kaštel Kambelovcu radit će sa strankama utorkom i petkom od 8,00 do 16,00 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_7096)

  kolike su mirovine,mozete komodno zatvorit sve urede po ciloj zemlji...!!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1220)

  Falin te, Bože. Ionako drugarica koja tamo radi niako se ne more uvatit.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3127)

  To samo u nas ima,da se zatvori državna služba jer je neko na bolovanju!I to više dana!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3124)

  U Trogiru isto ne radi,triba ić u Split

  oko 2 godina prije
 • (Gost_164)

  O jadnoga li grada od 45000 duša kad ode jedna službenica staje sva 'proizvodnja'. Selendretina od tkz. grada!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8128)

  Nema suda, nema ceste, nema nogostupa, nema kanalizacije, nema prometne policije, nema HZMO.....OVO GRAD!!!!!!!!!!!!
  bilo je puno bolje kada je ova sada selendra pripadala gradu Splitu, bar si zna da nisi grad i da treba za svaki zarez ili bilo što u grad Split...a sad...ni kulturnih građana ni uprave ni G od grada, sramota ...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2129)

  ova sada selendra je nekad imala kemijsku školu, kemijski laboratorij za kemijskotehnološki fakultet, poljoprivrednu školu, nekoliko hotela, dom zdravlja i hitnu pomoć,saniotetski vozni park sa održavanjem, tvornice sa svojim dobro opremljenim ambulantama i 6-7 specijalista,imala su zadružne domove, glazbena društva, nekad je i bro iz splita takava kaštela. tili ste grad dobili ste masu službenika, linčina na debelim plačama.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_164)

  Koja je ovo rupa od tkz. grada. Grad smo jedino po broju stanovnika i po ničemu drugom. Ništa u ovom gradu nema, ništa što bi pružalo usluge svojim građanima, a oni da se osjećaju da žive u gradu koji im pruža ugodu življenja. Kaštela-crna rupa Jadrana, selo od sedam zaselaka, selendretina na kvadrat!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2115)

  hahahaha a ludoga grada!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara