OSNOVNE INFORMACIJE ZA GOSTE
Od 15. travnja u zračnoj luci Split u Kaštelima, ponovno je otvoren Welcome desk, informacijski pult, na kojem će gosti odmah po dolasku u zračnu luku, moći dobiti sve potrebne informacije vezane uz turističku ponudu Splitsko-dalmatinske županije.

Welcome desk pokrenut je prošle godine na inicijativu Turističke zajednice Kaštela, a uz potporu Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, Grada Kaštela i Zračne luke. Nalazi se točno nasuprot međunarodnih dolazaka, a gostima nudi različite brošure, mape i informativne letke te najosnovnije podatke o rasporedu prometovanja autobusnih, trajektnih i željezničkih linija, hidroaviona te rent-a-car usluga, o specifičnostima turističke ponude područja koje se namjerava posjetiti, među ostalim i gastro preporuke, prijedlozi za obilazak znamenitosti, zanimljivih destinacija i slično.
Ovaj informacijski pult pokriva priobalje županije, Dalmatinsku zagoru i otoke, odnosno relevantne podatke za većinu srednjodalmatinskih destinacija.

Welcome desk do kraja travnja te tijekom listopada bit će otvoren svakog tjedna, od ponedjeljka do subote u vremenu od 8 do 15 sati, a od početka svibnja pa do kraja rujna, od ponedjeljka do subote u vremenu od 8 do 21 sat.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_4110)

    :D

    oko 2 godina prije
  • (Gost_9172)

    Lipo , ali aktualno molim !

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara