DODJELA BESPOVRATNIH SREDSTAVA
Građani Splitsko-dalmatinske županije, koji pružaju usluge smještaja imaju priliku za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa podizanja kvalitete turističke ponude na području županije, o čemu je Županija uputila javni poziv.

Bespovratne potpore namijenjene su financiranju aktivnosti i projekata koji imaju utjecaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Splitsko – dalmatinske županije, a na javni poziv mogu se javiti pravne i fizičke osobe, koje pružaju uslugu smještaja u sobama, studio apartmanima, apartmanima, kućama za odmor i to isključivo za postojeće objekte kako bi podigli kvalitetu objekta.

Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih, bespovratnih novčanih sredstava do 50 posto iznosa opravdanih troškova, a najviše do 30.000 kuna. Visina dodjele potpore za sufinanciranje kamate iznosi do 2 posto uplaćene kamate za turističke kredite u tekućoj  godini, odnosno najviše do 30.000 kuna, navodi se u pozivu.

Ulaganje za koje se traži potpora na temelju ovog Programa mora biti ostvareno u tekućoj godini.
Sve dodatne informacije, kao i tekst javnog poziva i pripadajuće obrasce možete vidjeti na linku.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_2134)

  U kaštilima bi svaki iznajmljivač triba imat ne energetski certifikat, nego uvjerenje da u radijusu od 1 km nema probivenih jama.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3164)

  ja prijavljujen uzgoj kokoš i pivac za obogatit tur.ponudu GRADA kaštela,sram me je di živen.Neznan jesan li u Bugojnu ili Čaprazlijan

  oko 2 godina prije
 • gost (Gost_8215)

  Zašto obrtnici. plačaju turističku zajednicu kao namet a nemaju veze sa turizmom.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2181)

  A ima i koza u Kastelima... Strasno nesto... Zivotinjsko carstvo.. Pravi grad!
  Za ponos i diku naseg gradonacelnika....

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1502)

  ne vriđajte koze, čistije su i rednije od ljudi

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara