PRIJAVE U TIJEKU
Smotra dječjeg stvaralaštva „Kaštel Mali“, ove će se godine održati 14. svibnja, a organizatori iz Kaštelanske organizacije mladih pozvali su sve one koji rade s djecom da na smotri prezentiraju njihov rad pred širokom publikom i prijave sudjelovanje svojih udruga, klubova, vrtića i ostalih ustanova, koje se bave radom s djecom.

Iz godine u godinu „Kaštel Mali“ okuplja sve veći broj sudionika i izvođača s područja Kaštela te okolnih gradova i mjesta pa tako i ove godine organizatori pripremaju i cijeli niz događanja u danima oko smotre.

Svi koji žele biti dio ovogodišnjeg „Kaštel Malog“ mogu prijaviti svoju točku neovisno o njenoj tematici, a sudjelovati mogu sva djeca do 14 godina,  koja imaju pripremljenu scensku točku, odnosno igrokaz, recitaciju, ples, pjevanje i slično.

Prijavu trebaju popuniti njihovi voditelji ili učitelji te je poslati e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se mogu javiti na broj telefona 091 509 5944 najkasnije do 30. travnja ove godine.

U prijavi moraju biti navedeni naziv i vrsta točke, broj izvođača i dob, trajanje točke (max 6 min), ime voditelja i kontakt telefon ili e-mail adresa te potrebna tehnička podrška

Nakon završetka prijavnog roka formirat će se program i dogovoriti točna satnica. 


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara