BESPLATNO I SA ZANIMLJIVIM TEMAMA
Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Anamarijom Cicarelli i Barbarom Marković iz Savjetovališta za obiteljski smještaj, organiziraju besplatnu edukaciju za vlasnike obiteljskog smještaja, koja će se održati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, u subotu, 9. travnja, s početkom u 10 sati.

Kako privući goste i produžiti turističku sezonu, pitanje je na koje će privatni iznajmljivači moći dobiti odgovor na ovoj edukaciji, a među temama o kojima će se govoriti su i teme o marketingu obiteljskog smještaja, prezentaciji, komunikaciji s gostima, pripremanju apartmana, radu s turističkim agencijama, samostalnom oglašavanju, recenzijama i druge važne teme.

Prema utvrđenom rasporedu završetak edukacije najavljen je za 11.30 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_9172)

  Prije svega , manje fekalija u moru (vazna tema edukacije) !!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7096)

  govna u 21.stoljecu....ja mislin da ni u indiji to nema...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9811)

  Prije svega neka nas educiraju di ćemo dovest goste ovo lito???...sve je raskopano, neuredno, šporko, smrdi....već godinama nazadujemo u Kaštelima, do kada?...turistička zajednica se busa u prsa da popravili prosjek dolazaka...je ali ne njihovom zaslugom, nego zaslugom ljudi koji su unatoč NE ČINJENJU institucija uspjeli sa svojim radom i trudom dovesti turiste i u Kaštea...ali nemojmo se veseliti, jer ko jednom dođe, više neće povirit...jedino ako mora prenoćit za let itd....ma sramite se svi skupa i učinite više šta za Kaštela!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2119)

  povećanje broja noćenja u Kaštelima je isključivo povezano s radom malih iznajmljivača...oni su se dokazali...njima nije potrebna edukacija koliko djelatnicima naše Turističke zajednice i Grada...nečisto more...nikakvi sadržaji na plažama...nikakva događanja u večernjim satima...ko je jednom i doša...sumnjam da će se ponovo vratit

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara