DVANAEST GODINA SA VAMA
Poštovani čitatelji, novi, bolji i moderniji Portal grada Kaštela napokon je pred vama, s novim funkcijama, ali uz korisnički doživljaj sličan onome na koji su čitatelji navikli i koji već duži niz godina obilježava naš i vaš Portal.

Portal grada Kaštela slavi svoj dvanaesti rođendan, a nakon nekoliko godina ponovno donosi novi dizajn. Nova naslovnica je preglednija i prozračnija. Fotografije u člancima su veće i atraktivnije, a sadržaja će od sada biti još i više jer osim informacija o Kaštelima, od danas možete čitati i novosti iz regije, Hrvatske pa i svijeta.
Ispod svakog članka, kao i do sada, prostor je za komentare čitatelja.

Ono što karakterizira novi dizajn Portala jesu tri glavne rubrike. Prva od njih je rubrika Novosti, u kojima i nadalje donosimo sve relevantne informacije iz života Kaštela. Druga rubrika je Sport, sa vijestima i informacijama sa sportskih terena i borilišta, a treća rubrika je popularna Trisedma koja kroz mozaični dio govori o vedrijim stranama života, zabavi, zdravom životu sa posebnim pečatom i naglaskom na mlade. Ove tri rubrike su sada razdvojene te svi čitatelji lakše mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima.

Isto tako, važno je napomenuti da rubrika Novosti od danas ima i svoju podrubriku u kojoj ćemo donositi najvažnije informacije iz regije, kao i nacionalne vijesti te vijesti iz različitih dijelova svijeta, a rubriku Sport obogatit ćemo najzanimljivijim sportskim informacijama iz zemlje i svijeta.

Vaš Portal grada Kaštela!


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_2139)

  šteta da se prominija. onaj mi je bija bolji i pregledniji

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9195)

  odlično, napokon mi je sport dostupan odma

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8170)

  :D

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8165)

  Super, sretan rodjendan :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_120)

  Eto prvotravanjske šale ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4347)

  lipo lipo

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8165)

  Samo naprid

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara