MJESEC DANA NAKON REALIZACIJE PROJEKTA
Temeljem Zakona o udrugama, odgovorne osobe svih udruga građana dužne su dostaviti izvješća o realizaciji projekata ili programa te utrošenim sredstvima koja su osigurana iz proračuna Grada Kaštela tijekom tekuće godine, i to u roku od 30 dana od završetka određenog projekta.

Udruge moraju poštivati ovu zakonsku odredbu jer u protivnom neće moći dobiti financijska sredstva iz proračuna Grada u narednoj godini, a sredstva dobivena u ovoj godini morat će vratiti u proračun.

Za programe i projekte koji se realiziraju tijekom cijele godine, rok za podnošenje izvješća je 31. siječnja 2017. godine.

Kako naglašavaju u Gradskoj upravi, sva izvješća se podnose na posebnim obrascima  na adresu: Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Kaštela, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac.

Obrazac za projekte iz kulture možete preuzeti OVDJE

Obrazac za projekte socijalne skrbi i zdravstvene zaštite možete preuzeti OVDJE

Obrazac za projekte udruga građana možete preuzeti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_2135)

  Koji su to projekti?
  Par tribina i to je sve,triba sve udruge raspustiti a novac preusmjeriti direktno u projekte i socijalu,a sve to mogu odraditi zaposlenici Grada Kaštela.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6229)

  bilo bi za očekivat da vlada objavi koliko novaca godišnje ode na udruge i njiove projekte i to od onih najmanjih civilnih udruga pa do braniteljskih udruga računajuči i na onu veličanstvenu "kravat pukovniju". kad bi se sve stavilo na stol vidilo bi se da i za zdravstvo i za školstvo ima novaca.branitelji neka se udruže u par udruga i imali bi više novaca za one zanemarene. ovako svaka štrada ima svoju udrugu. van pameti.

  oko 2 godina prije
 • Zadrugar (Gost_9229)

  Od grada su zatrazena sredstva u iznosu od 10000 kn za projekt vrijedan 50000 kuna. Grad nema love a projekt moramo zavrsit pa smo posudili novac i projekt zavrsili. Sad projekt vraca ulozeno i gradska lova nam ne treba. Medjutim grad iako nije isplatio sredstva i ne zna kad ce trazi da podnesemo izvjesce o zavrsenom projektu. E PA NECEMO. Za druge projekte ako ih budete pomogli dobit ce te izvjestaj kao i svi ostali.

  oko 2 godina prije
 • solinko (Gost_6449)

  a puna mi je kapa više tih udruga i neradnika i filozofa u njima...MARŠ van iz proračuna!!ODMAH!!!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara