UHRV I HSLS
Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, na adresu naše redakcije pristigle su dvije čestitke, kojima Udruga hrvatskih ratnih veterana Kaštela i HSLS Kaštela, svojim sugrađanima čestitaju ovaj blagdan.

- HSLS Kaštela svim Kaštelankama i Kaštelanima upućuje čestitku u povodu uskršnjih blagdana.
Poštovane Kaštelanke i Kaštelani, želimo da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova, okruženi dragim prijateljima i obitelji. 
Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, želimo sretan, radostan i veseo Uskrs – stoji u čestitki koju je potpisao predsjednik liberala, Branko Radačić.

- Uskrs je blagdan vjere i nade, pobjede života nad smrću i pobjede dobra nad zlim. S tom vjerom u pobjedu života koju nam je darovao Isus Krist ispunimo naš svakodnevni život međusobnim uvažavanjem, zajedništvom, solidarnošću i razumijevanjem za  bližnje, druge i drugačije.
U prigodi Uskrsa prisjetimo se naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja i svih onih koji se danas osijecaju usamljeno.
Oni su svoje živote dali za svoje prijatelje, za svoju zemlju i za svoj narod. Ne zaboravimo ih, niti njihove obitelji u našim uskrsnim molitvama.
Sretan Uskrs svim članovima udruge, kaštelanskim braniteljima i svim Kaštelankama i Kaštelanima želi Udruga Hrvatskih ratnih veterana Grada Kaštela – poručuje u ime Udruge njen predsjednik, Ivan Bazina.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_8237)

    Sretan Uskrs dragi veterani!!

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara