PRVI KONCERT KUD-A PUTALJ
Na Uskrsni ponedjeljak, 28. ožujka, s početkom u 20 sati, u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, održat će se koncert najmlađeg kulturno umjetničkog društva u Kaštelima, KUD-a Putalj.

Kako su organizatori kazali u najavi koncerta, isti će biti obilježen bogatstvom tradicijske kulture, a na njemu će nastupiti sve generacije članova, od najmlađih do poklonika folklora treće životne dobi.

Na svom prvom koncertu predstavit će se sve sekcije KUD-a,  dječja, odrasli folklorni ansambl i zbor, veterani, ženska pjevačka skupina "Oštrokondže", mandolinski orkestar te škola mandoline i gitare. Pod stručnim vodstvom  voditelja Milija Jerčića, Nikole Kapetanovića, Srećka Rakele, Dražana Domjanovića, Sandra Radana i Dine Radanović, članovi KUD-a pokazat će  elemente tradicijske kulture Kaštela i Splita, ali i ostalih hrvatskih krajeva.


KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • Ja (Gost_143)

  Pitam se kako društvo ima veterane ako se tek osnovalo? Očito ćete vi ka i neki drugi u Kaštelima (donjim) za dvi - tri godine slavit velike obljetnice (s obzirom da se radi o Sućurcu bit će najmanje 200 godin).

  oko 2 godina prije
 • (Gost_704)

  Odgovara: # 390072

  veterani oznacavaju osobe trece zivotne dobi

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9221)

  Napokon KUD u Kaštelima koji radi profesionalno, sa žarom, ljubavi, gdje djeca radosno i redovito odlaze na probe. Bravo! Samo tako nastavite :)

  oko 2 godina prije
 • KUDaš (Gost_1123)

  Odgovara: # 390095

  I u ostalim KUD-ovima u Kaštelima se radi profesionalno, te također sa istim žarom i ljubavi odlazi na probe, bez obzira na uvijete rada koji vladaju u istima (mislim na stanje plesnog prostora, stanje inventara, financija i sl). Te također podržavamo se međusobno među KUD-ovima. Ipak nas veže ista stvar :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4197)

  sritno vam bilo

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2192)

  Zelin veliki uspjeh na prvom koncertu i u daljnjem radu!!! odbjegli zaninovići (šala mala) :P

  oko 2 godina prije
 • kapetanica (Gost_6167)

  Pozdrav svim članovima KUD-a i čestitke na prvom javnom nastupu, a svi koji imaju bilo kakvo negativno mišljenje neka se sami uključe pa da vide koliko rada i truda treba uložiti da se nešto postigne, najlakše je sa strane osuđivati i tražiti greške, jer onaj koji radi i griješi, a zlonamjerni samo ogovaraju....

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3146)

  SAVRŠENO!!!! puno ste toga postigli u malo vrimena..samo tako nastavite!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1115)

  bilo je divno. ljubav i uporan rad učinio je da vaš koncert odgledam i odslušam u dahu <3

  oko 2 godina prije
 • ja (Gost_7103)

  ja na boljem koncertu nisam bila! Jednom rijecju FANTASTICNI!!! sRETNO!:)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9214)

  Bravo,lipo , sritno i još jedna naprid Sućurac !

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara