RADOVI NA CJEVOVODU
Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog ulice: Put Banovine,  Bojišće, Slavonska, Zadarska, Šibenska i dio Ceste dr. F. Tuđmana od broja 808 do 906 parni, te od broja 657 do 701 neparni, da će im zbog neodgodivh radova na cjevovodu DN 250 mm, biti prekinuta opskrba vodom dana 23.03.2016.godine (srijeda) u vremenu od 8 do 14 sati.

Molimo potrošače da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata. Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. - SPLIT tel. 383-816.
NAPOMENA: U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za slijedeći dan.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_157)

    Danas u Novom nije bilo vise cijeli dan , i nema obavijesti nema ničega, bravo mjesni odbor Kaštel Novog krasnii ste, mjesto slici na ratni grad, sve puno zemlje i gliba a procesija za2 dana sramota moji sumještani

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara