OD RADUNA DO SUĆURCA
U organizaciji laičkih udruga i molitvenih zajednica kaštelanskog dekanata, u srijedu 23. ožujka, održat će se još jedan Križni put kroz sve kaštelanske župe.

Prije samog početka Križnog puta, u 18 sati, u crkvi Kraljice mučenika u Radunu, održat će se sveta misa, nakon čega će sudionici Križnog puta krenuti u 18.30 sati prema Kaštel Štafiliću. U isto vrijeme sudionici Križnog puta krenut će i iz Rudina i s Resnika, a svi će se spojiti u jednu kolonu u Kaštel Štafiliću, gdje je predviđeno vrijeme dolaska u 19.30 sati.

Prema rasporedu, u Kaštel Novi stići će se oko 19.50 sati, a u Kaštel Stari u 20.10 sati.
Iz Kaštel Starog hodočasnici će u Kaštel Lukšić stići u 20.50 sati, a nakon kraćeg zadržavanja u Kaštel Kambelovcu bit će oko 21.40 sati.
U 22.10 planiran je dolazak u Kaštel Gomilicu te u 23 sata do krajnje točke u Kaštel Sućurcu.

Prema preporuci organizatora, svi sudionici trebali bi imati vlastite svijeće, odnosno ferale.


KOMENTARI:

Stari Komentari (13)

 • (Gost_1147)

  i križni put štracaju

  oko 2 godina prije
 • mario (Gost_163)

  Gostu 1147. Oni koji su jednom bili na ovoj pobožnosti križnog puta ili više ne dolaze ili će doć i ove godine, a oni koji nikad nisu bili i neće bit, štracaju po portalu.:D:);)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1147)

  ajde moj mario više imamo mi vire u sebi šta nismo odrađivali križne puteve nego vi danas koje prati foto kamera.vira se nosi u sebi, vira je pomoć drugima,a ne ovo šta se gleda po portalima

  oko 2 godina prije
 • mario (Gost_163)

  Gostu 1147. Drago mi je čut da neko ima više vire u sebi nego u zajedništvu s drugim. Ja bižin od fotoaparati i ne zoven ih. Oni sami dođu. Što se tiče tvojeg razmišljanja da se vira nosi u sebi ja ga poštujem, ali zamisli ča bi bilo od kršćanstva da su apostoli zadržali viru u sebi?????? Ja nikad nisam "odrađiva" križne putove, ali zar se i na takvon putu ne može sresti mlada osoba koju će rič Božja taknit u srce. Volio bih te upoznat i popričat s tobom. I ti iskazuješ svoju viru na svoj način i u pravu si, ali daj da i drugi drugačije misli od tebe.

  oko 2 godina prije
 • MALI ĐIRLIĆ (Gost_6240)

  Svaka čast....

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4235)

  Lipo neka se tako i nastavi!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5122)

  I ovo potvrđuje neminovan raspad ovoga ko bajagi - grada, grada Kaštela: na silu piše križni put grada Kaštela, a ide se iz 7 smjerova. Triba pisat: križni puti Kaštela.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4127)

  zar je malo na veliki petak procesija iz kaštelanskih crkava pa sad treba križni put. jesu li to veći krščani od nas koji smo išli samo na veliki petak od crkvi priko rive pa nazad do u crkvu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1148)

  "zar je malo na veliki petak procesija iz kaštelanskih crkava pa sad treba križni put. jesu li to veći krščani od nas koji smo išli samo na veliki petak od crkvi priko rive pa nazad do u crkvu."

  Neka ka fakiri brokvan učinu i sedam rana.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4223)

  mario (Gost_163)
  Gostu 1147. Drago mi je čut da neko ima više vire u sebi nego u zajedništvu s drugim

  ko nema vire u sebi nema ni u zajedništvu jer nema šta ponudit zajedništvu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1132)

  Okanite se više ćorava posla: ko ima više vire. Štagod učinite, a ne se moljakat.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5133)

  Ide po Gomilice covce

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9066)

  križni put je bija u crkvi, od slike do slike koje su predstavljale postaje.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara