SKUPŠTINA DDK ADRIACHEM
Krajem prošlog tjedna Klub DDK Adriachem održao je svoju godišnju Skupštinu na kojoj je, između ostalog, na dnevnom redu bilo i izvješće o radu za prošlu godinu, koje je podnio predsjednik Kluba DDK Adriachem, Neven Ružičanin.

U izvješću je istaknuto kako je u četiri akcije prikupljeno 225 doza krvi, te još 44 doze, koje su članovi Kluba darovali direktno na Odjelu transfuzije splitske bolnice
U tim akcijama sudjelovalo je 207 muškaraca i 18 žena, među kojima su priznanja, zahvalnice i prigodne poklone od Gradskog društva Crvenog križa Kaštela dobili jubilarci, i to za 50 darivanja krvi Branko Šamadan, Vjekoslava Pavlov i Frane Šarić, te za 100 darivanja Dragutin Erceg, koji je dobio i Nagradu grada Kaštela za humanost, a posebno priznanje za humanost dobio je Joško Vukšić  za promociju darivanja krvi.
Inače, čak 11 članova Kluba DDK Adriachem darovalo je krv više od 100 puta, Dobroslav Kolić 127, Neven Ružičanin 124, Zdenko Hrga 120, Maxim Blagajić 116, Mahmud Maki Radaslić 115, Marin Grgantov 112, Stipe Biočić 110, Ivica Žegarac 108, Jakov Belanović i Krunoslav Čmrlec 107 te Dragutin Erceg 100 puta. 

Ovom prilikom predsjednik Ružičanin zahvalio je svima koji daju podršku radu ovog kluba, Gradu Kaštela, Splitsko - dalmatinskoj županiji, GDCK Kaštela, Zračnoj luci, DVD Gomilica i  DVD Mladost te kako je kazao, svima koji su prepoznali njihovu vriejdnost i pomogli im prema svojim mogućnostima. Posebna zahvala sa Skupštine upućena je  trerenskoj ekipi Transfuzije, koji su odradili velik dio posla da bi pomogli drugima.
Neveščanin je naglasio i važnost promocije darivanja krvi te zadaće Kluba i njegovih članova da potiču mlade na humanost i darivanje.

Uoči Skupštine članovi Kluba DDK Adriachem, u suradnji s GDCK Kaštela organizirali su još jednu akciju darivanja krvi, kojoj se odazvalo 67 građana, a prikupljeno je 60 doza krvi.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_104)

    Svaka čast!

    oko 2 godina prije
  • (Gost_2220)

    Bravo!

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara