RADOVI NA BRZOJ CESTI
Zbog radova na dionici brze ceste kroz Kaštela, u nedjelju 13. ožujka, od 6.30 sati, do ponedjeljka 14. ožujka u 5 sati, za sav promet bit će zatvorena cesta D8 – Jadranska magistrala, od raskrižja sa Zagorskim putem u Kaštel Starom do raskrižja kod bivše tvornice Adriachem u Kaštel Sućurcu.

Cesta će biti zatvorena zbog rušenja starog nadvožnjaka u Kaštel Kambelovcu, kao i zbog  radova poprečnih prekopa na nekoliko lokacija na istoj dionici, a sav promet usmjerit će se na Cestu dr. Franje Tuđmana, odnosno staru kaštelansku cestu.

U navedenom vremenskom periodu svi semafori na staroj kaštelanskoj cesti bit će izvan funkcije, a protokom prometa koordinirat će policijski službenici.
Građanima koji budu prometovali iz područja sjeverno od magistrale, bit će omogućen prolaz do najbliže vertikalne spojnice s Cestom dr. Franje Tuđmana.

Iz Hrvatskih cesta i Gradske uprave Kaštela zamolili su vozače da tijekom posebnog prometnog režima pokažu strpljenje i poštuju prometne propise, a svoja vozila, prema mogućnostima, ostave parkirana te koriste sredstva javnog prijevoza, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. One se očekuju posebno u poslijepodnevnim satima nedjelje, kako zbog nogometne utakmice na Poljudu, tako i zbog završetka vikenda.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_2881)

  bidan most..gradonacelnik i judi iz zgrade..triba li bi odrzati..u najmanju ruku..prigodan govor..i oduziti se..za sve sta je podnia..i napravia za kambelovac i sire..u svom poslanju..a osta jos citav..to bi bilo judski..ali oni se ni ne sicaju kad je i zasto napravljen..glavno im je minerima.. diliti pokale i zahvalnice..a most ko jebe..;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8209)

  Sutra ce se Sincic vezat za most i napravit koaliciju. Sutra dolazi u Kastila!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6405)

  Eno sincic napravija zivi zid, nista od rusenja

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2846)

  neka ih skupa..dibnu u zrak..;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6244)

  .

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7183)

  ako dođe zivi zid nezavisna lista i berket cini ce i pokoru za njih

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1192)

  Tribalo je zatvorit cestu od Prgometa do Dugopolja. Ipak je veliki zahvat u pitanju

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1542)

  Ovo su najavili kao rušenje nadvožnjaka, ne bi se začudija sutra srušenom groblju i kućama poviše magistrale. Tako su najavili "uređenje" Dudanovog puta, pa sve posikli! Laži, laži, laži me...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3757)

  "Tribalo je zatvorit cestu od Prgometa do Dugopolja."

  Po meni ne triba je ni otvarat.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara