GUST PROGRAM DOGAĐANJA OVE SRIJEDE
Povodom proslave Dana grada Kaštela, u srijedu, 2. ožujka, kaštelanski vatrogasci organiziraju smotru vatrogasnih postrojbi, pri čemu će biti proglašeni najbolji vatrogasci. U srijedu će biti dodjeljene nagrade najboljim kaštelanskim sportašima, a saznat će se i koji su učenici najuspješniji u tradicionalnoj manifestaciji „Sačuvajmo Bijaće u 21. stoljeću“.

U 10 sati, na prostoru južno od zgrade Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, bit će postrojena vozila i vatrogasci iz sva tri kaštelanska dobrovoljna vatrogasna društva. Nakon smotre, u 10.30 sati u Gradskoj vijećnici održat će se proglašenje najboljih vatrogasaca u prošloj godini.

Manifestacija „Sačuvajmo Bijaće u 21. stoljeću“, koju tradicionalno organiziraju škole „Bijaći“ i „Kneza Trpimira“, a povodom Dana ove dvije škole, započinje u 9 sati, natjecanjem učenika u kvizu o poznavanju povijesnih, geografskih i prirodnih obilježja svog zavičaja te likovnom radionicom.
U 11 sati slijedi prigodni program kod crkvice Sv. Marte na lokalitetu Bijaća, kojem će nazočiti prijatelji i gosti.

Istog dana, u 18 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, održat će se proglašenje najuspješnijih kaštelanskih sportaša u 2015. godini, u organizaciji Zajednice športskih udruga.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara