INFO CENTAR MLADIH KAŠTELA
Protekle subote održana je radionica naziva „Ambiciozan si? Radi vani!“, treća u nizu od 12 radionica u sklopu projekta Info centra mladih Kaštela financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Kaštela.

I ovog puta prostor je bio dobro popunjen mladima koji su došli saslušati predstavnice splitskog AIESEC-a, organizacije već nadaleko poznate po tome kako svoje članove spaja s kompanijama, nevladinim udrugama i drugim mladim ljudima širom svijeta. Dvadesetak znatiželjnih posjetitelja tako je imalo prilike saslušati Nives Britvić i Simonu Svalinu koje su ispričale kako mladi i obrazovani ljudi imaju priliku iskoristiti i razviti svoj potencijal ne samo kroz programe međunarodnih volonterskih i stručnih praksi već i kroz rad za samu organizaciju AIESEC na njenim brojnim projektima.

Organizacija broji preko 70.000 aktivnih članova u svijetu te je povezana s više od 2.400 sveučilišta i 126 država i teritorija.  Članica Ana Radelja predstavila je osobno iskustvo šestotjednog boravka u Meksiku gdje je u sklopu volonterske prakse upoznala brojne nove ljude, novu kulturu, uživala u prekrasnoj prirodi i gastronomskoj ponudi i na taj način stekla jedno neprocjenjivo životno iskustvo.
Na kraju predavanja ajsekice su odgovarale na brojna pitanja koja su znatiželjni mladi imali za njih te su ih srdačno pozvale da se učlane u njihovu organizaciju i da im se slobodno obrate i informiraju o uvjetima i načinima prijave za neku od brojnih praksi koje su im ponuđene.

Ako niste bili u mogućnosti doći na ovu radionicu, a jako vas zanima ova tema, slobodno se obratite Info centru mladih Kaštela u Kaštel Gomilici iza pošte, na parkingu Ribole ili im pišete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

Stari Komentari (15)

 • (Gost_4110)

  drzava financira tiranje mladog svita iz drzave. ma krasno. zasto se taj trokut mladih ne zauzme sa svoj grad i mladost u svome gradu, za poboljsanje kvalitete zivota mladih u kastelima. nista nemamo i vi ka rjesenje vidite odlazak iz drzave. pokrenite nesto: biciklisticke staze, street workout parkove, provode... tipcna su hrvatska udruga/stranka koja samo trazi nacin da ih neko financira.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5095)

  Zajedno s predstavnicama splitskog AIESEC-a, ukupno točno 10 mladih. A prostor je bio dobro popunjen mladima koji su došli poslušati predavanje?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5095)

  Svaka čast na radu i zalaganju, ali promiđba treba biti jača tako da većina mladih ima najavu održavanja predavanja. A ovako ispada da se sve odigrava u jednom posebnom (podobnim) zatvorenom klubu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4214)

  a tko ovo može platiti?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4110) (Gost_176)

  ako oni koji drže kasu nisu ništa pokrenili,neće ni ovi jer ne mogu , nisu vlast. nemože se zabranit kakit pasima po đardinima a kamo li napravit nešto drugo. kaštela su napravili da bude pojedinima na komod a ne kaštelanima koji žive u njima

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7233)

  power-point trlji brlji trlji brlji trlji brlji . . . . .

  oko 2 godina prije
 • FETIVI_JG (Gost_2158)

  Ucviljeni goste 4110,
  stav kao vaš jest pravi problem. Samo plakanje,grintanje,destruktivno komentiranje je ono zbog čega Kaštila nemaju ni staze , ni parkove ni sve što vama fali. Trokut Mladih Kaštela je udruga koja svim svojim mogučnostima i snagama RADI na tome da život Mladih u Kaštelima bude bolji. Problem je naravno u gradskim vođama, Darth Vaderima koji svoje financije upucuju u ˝hvalevijedne˝projekte kao što su ribarska fešta, rad mnogih velebnih klapa, financiranje nepostoječih udruga, prezentacije Grada na svjetskom sajmu u Vinjanima Donjima itd. itd. a siću dajmo ljudima koji , budale,uistinu nešto žele i rade. Ali to je standardna kolotečina naših 7 bisera, prvo daj najglasnijima, onda malo sebi, pa šta ostane VRIDNIMA.
  Velike čestitke Trkutu na radu , i nedajte se smest ovim komentarima iz dosade i osobnog nedostatka satisfakcije.
  Živili mladi !

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2221)

  Molimo gosta 4110 da slobodno i bez ustrucavanja dode u Info centar mladih Kastela (u prostorije udruge Trokut mladih Kastela, iza poste u Gomilici) od pon do sri 14-18 sati ili cet i pet od 09-13 sati. Rado bi raspravili o njegovim idejama za poboljsanje zivota u Kastelima, jer upravo to i je nas cilj, posebice sto se mladih tice. Rado bi vase ideje goste 4110 pretocili u stvarnost. Budite i vi dio promjene i dodite do nas. Skupa cemo se borit s gradon i svim ostalim preprekama za boljitak naseg grada. Nadam se da se vidimo sto prije! Pozdrav!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_672)

  Je li ovo prutudržavna inicijativa koja nije u skladu s politikon vladajućih jer oni mislu isplatit 1000 euri po okotu? Nie, jer ista politika ukida poticanje zapošljavanja mladih. U prevodu: razmnožavajte se i bižite ća vanka.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_179)

  Svaka čast ekipi iz TKZ-a. Čim vas blate budite sigurni da radite nešto dobro.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_179)

  *TMK-a

  oko 2 godina prije
 • Gost_4110 (Gost_4110)

  tmk najbolje radi na vlastitoj promidzbi. nisu nista napravili da nije izaslo u svin mogucin medijima. slazen se sa nekin stvarima koje su pojedinci naveli u svojin komentarima na moj. jednostavno nevolin kad se nesto radi zbog prezentacije u javnosti, nesto slicno je hgss koji izadje u svin vjestima kad skine macku sa stabla, a ostale sluzbe ka sta su npr vatrogasci i hitna se bas toliko i ne hvale a rade u gorin uvjetima od navedenih.
  postoje u kastelima udruge koje rade humanitarne akcije pa se nikome ne hvale niti traze da in iko bude zahvalan.
  tmk bi se triba bazirat na poboljsanju kvalitete zivota mladih u kastelima ali prvenstveno od vlastitih ideja i financiranja. nije tesko stvorit novce kad je za nesto sta ce bit na opce dobro, samo se triba potrudit i bit kreativan. najlakse napravit prezentaciju, pokupit kesu smeca na malackoj i doc u grad trazit lovu ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3181)

  Trokut mladih je hvalevrijedna udruga i jedina koja čini nešto po pitanju mladih!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5906)

  " nije tesko stvorit novce kad je za nesto sta ce bit na opce dobro, samo se triba potrudit i bit kreativan"
  Goste 4110 opet vas lipo molimo da dodete sa svojim kreativnim idejama i da ih realiziramo. Iz našeg iskustva je jaaako teško stvorit novce, pa bi nam vaše znanje u tom potručju stvaranja novaca za opće dobro jako pomoglo. Vidimo se!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_672)

  Eno stranka s "kreativnom" politikom slavi. Ona nas je dovde dovela, pa njima postavite par nebitnih pitanja, recimo o tome di su nestala predratna radna mista i kako su nova nastala (ona u upravi i komunalnim poduzećima).

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara