INFO CENTAR MLADIH KAŠTELA
Dosta ti je mjesečnih "Spojeva" s tetom sa Zavoda? Nemaš strica koji ima veze? Znaš znanje i želiš to pokazati? Ovo je radionica za tebe!

Treća u nizu od 12 radionica u sklopu Info centra mladih Kaštela održat će se u subotu, 20. veljače s početkom u 17 sati. Info centar mladih Kaštela u suradnji s AIESECom Split predstavit će svim zainteresiranima programe stručne i volonterske prakse u inozemstvu.

Ne znaš kako se prijaviti, zadovoljavaš li uvjete, što je s troškovima puta? Brine te kako naći smještaj i koliko stranih jezika moraš znati? Ne brini, sve ćemo ti objasniti! Predstavnici AIESECa Split ukratko će predstaviti rad svoje udruge, nakon čega će objasniti što su to stručna i volonterska praksa u inozemstvu i kako se na njih prijaviti. Svoje iskustvo volonterske prakse predstavit će Ana Radelja, koja je u Meksiku živjela šest tjedana, proputovala gotovo cijelu državu, uživala u gastronomskoj ponudi i upoznala brojne ljude i njihovu kulturu. Na kraju jednosatnog predavanja zainteresirani sudionici imat će priliku postati novim članovima AIESECa Split, te će dobiti korisne brošure s ključnim informacijama o tome kako otići na stručnu ili volontersku praksu u neku od 126 zemalja svijeta. Za kraj radionice predviđeno je neformalno druženje.

Ovim putem pozivamo sve mlade zainteresirane za stručnu ili volontersku praksu, kao i sve one željne druženja i upoznavanja novih ljudi da nam se pridruže ove subote u prostoru Info centra mladih Kaštela. Svoj dolazak možete potvrditi na mail udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

Stari Komentari (13)

 • (Gost_4110)

  Pa je li ovo stvarno budućnost naše domovine? Ako si ambiciozan- idi vani... Prestrašno... Razumin sve, nezaposlenost i to, ali rješenje sigurno nije u orgaiziranom podsticanju mladih i još ambicioznih na odlazak...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6242)

  I meni se čini da je prežalosno, i potpuno se slažem s gostom 4110.
  S druge strane da sam mlad, sposoban i ambiciozan a nemam veze: bojim se da nema puno izbora.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3134)

  nekad su bižali nepismeni od motike vanka radit i to titu trpaju da ih je on potira. nije nego im je omogućio da odu vanka. danas se dile savjeti visoko školovanima da idu vani. toliko o domoljublju.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5122)

  Za 4110, 6242 i 3134 - koliko vidim, ne radi se o zaposlenju nego odrađivanje prakse. Pročitajte članak, onda komentirajte ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1931)

  Još gore goste 5122...neče te ni zaposlit, nego ćeš volontirat pa tek onda ako in pašeš će te ostavit ako ne vratit će te nazad teti na zavod!!!

  oko 2 godina prije
 • izdajnik (Gost_4540)

  Dragi mladi, ne padajte u malodušnost i ne gubite nadu. Ugledajte se na jednog
  od podpredsjednika Sabora koji u intervjuu na državnoj televiziji kaže "završio sam studij i tri godine sam radio onako sve i svašta.
  Zatim sam se učlanio u stranku i eto sada sam pred doktoratom a i podpredsjednik sam Sabora!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3675)

  Nije žalosno, sritan je svaki ko se oslobodi zatucanoga balkana. U komunizmu su iseljavali seljaci iz zabiti koji nisu tili radit u Lavčevića, nego su išli za boljin, u Njemačku. Živili su ka polupasi trošila in se plaća ovde na familiju, a u penziji bi se vraćali jer je to držalo vodu. današnja mladost odlazi da se ne vrati i neka in je sa srićon, jer je ovde nema. To je vjekovima tako.

  oko 2 godina prije
 • z (Gost_5906)

  Da ste pročitali samo ovih par redova na plakatu prije nego ste krenili blatit, ne bi ispali tako glupi :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3239)

  Jadan je grad a i država gdje raznorazne udruge(usput i uhljeb glasači i prezenteri vladajućih)uzimaju sredstva od iste nezaposlene mladeži i vlastitog hrvatskog naroda za organizaciju ovakovih igrokaza.
  Odreknite se sredstava "sponzora sa dna plakata",i odradite
  sve volonterski-onako kako predlažete onim nezaposlenim mladima da bo lutali bespućima Meksika...
  Sramota i stvarnost naše domovine!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8253)

  Bez namjere za daljnjom raspravom: clanak je i bio procitan, al misljenja nam se ocito razlikuju. Naime, zasto u nasoj domovini nema takvih mogucnosti prakse i sl.? Mislite da ce nakon zavrsene prakse naci posao u domovini ili ce ipam ostati vani? Odgovor se vec namece kroz tisuce sudbina nasih mladih... nazalost za Lijepu nasu. A njih niko i ne krivi jer imaju 1 zivot i od neceg svi moramo zivit...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1977)

  Ne daj Boze da mladi slucajno vidu malo svita. Jer steta je da ne stoju doma i čangrizavo tipkaju jalne komentare. Boje da piju kave i cekaju da in posal pade s neba , nego da godinu dan vidu svita. Blago ovoj dici ca ovo organiziraju, cujen da ce in sest miljuni na racun.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7012)

  Mladi,umjesto da ovdje filozofirate,dignite svoj glas protiv naknade od 4,5HRK po kubiku potrošene vode do 2023...
  Laka noć uhljebi!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9011)

  "Naime, zasto u nasoj domovini nema takvih mogucnosti prakse i sl.?"

  Zato jer u našoj domovini nema ničega.:D

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara