PRIPREME NA PIDŽAMA PARTIJU NA GABINAMA
Članovi KPU Kampanel uspješno su završili pripreme za ovogodišnji Sućuraški krnjeval, koji će se održati u subotu. 6. veljače.

Već po ustaljenom običaju, maškarana povorka u kojoj će, osim sućuračkih maškara sudjelovati i skupine iz prijateljskih krnjevalskih društava, u 15 sati krenut će od stare pilane, kako bi stigla do rive, gdje je predviđen centralni program.

Kako su nam Sućurani najavili, ni ovog puta neće nedostajati zabave i smijeha, a događanja na rivi završit će izvršenjem kazne koja će biti pročitana ovogodišnjem krnji.

Nakon krnjevala, u 18 sati, svi zainteresirani mogu doći na tradicionalni maskenbal koji će se održati u Vatrogasnom domu u Kaštel Sućurcu. Svi koji se žele dobro zabaviti to će moći učiniti uz ulaznicu po cijeni od 20 kuna i grupu Ferata.

No, večer prije Sućuraškog krnjevala, u petak, kao svojevrsna priprema, u organizaciji KKU Poklade na Gabinama će se održati šareni pidžama party, a početak je zakazan za 20 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_8185)

  Cuja sam da ce u Sucurcu bit ludo a poznavajuci te ljude svake godine me jedino oni nasmiju ne sumnjam da cu se iz Sucurca vratit nezadovoljan SVI U SUCURAC

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5207)

  Ima li gulaša? Ko kuva?

  oko 2 godina prije
 • UVACILONJE (Gost_2148)

  CA PITAS ZNA SE MATELA ????

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5175)

  A vidija se i kamion s podrškom Ministru Hasanbegoviću. Bravo za Sućurane,
  nadan se da će vas i drugi podržat.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6225)

  Zbog ovakvog krnje i krnjevala barem 3 god. zabranit istima da se bave s tim moji sućurani našto ste spali.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5143)

  ovo su dani kad se frigaju kroštule i fritule. di su kaštelanke sa ricetama da ih prenesu mladima i onima koji neznaju običaje u kaštelima. da se sačuvaju običaji ostalo je samo na maškaran. šteta.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_117)

  Ovo mogu samo Sucurani napravit nikad boje nikad vise svita pravi ste.Zapravo stoji ona za nasmijat se triba doc u Sucurac

  oko 2 godina prije
 • bosanac (Gost_1005)

  U Sućurcu inaće traje karneval zombija i retaja 365 dana u godini, samo ove subote se oblače u neke čudne haljine

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara