ZBOG UREĐENJA ZA PROMET SE ZATVARA DUDANOV PUT
Iz komunalnog pogona Grada Kaštela obavještavaju građane da će se u utorak 2.veljače, u Kaštel Kambelovcu, u  vremenu od 8 do 14 sati izvoditi radovi na uređenju ulice Dudanov put.

Zbog uređenja nogostupa u navednoj ulici, potrebno je ukloniti stabla i zelenilo, a u komunalonm pogunu očekuju da bi, ovisno o vremenskim prilikama i toku radova, ulica  za promet mogla biti zatvorena dva do maksimalno četiri dana.

Stoga ovim putem mole vozače i prolaznike na dodatan oprez i razumijevanje za vrijeme trajanja radova, te da poštuju privremenu regulacija prometa i koriste se ulicama Biskupa Franića i Don Klementa Tadina.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_4858)

    Počela se sezona pilanja po selu. Ma hoćemo li doživit da se u Kaštelima promet privremeno regulira zato što komunalni pogon sadi stabla i zelenilo??

    oko 2 godina prije
  • 2310 (Gost_1759)

    Stabla rastu na nogostupu. Ulica je dvosmjerna. A invalidi u kolicima, i majke s djecom, te mali učenici i naši turisti brže-bolje idu kolnikom između automobila. Je li to dobro? Stabla se sade i sadit će se. Jer nam svima treba fotosinteza.

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara