INFO CENTAR MLADIH KAŠTELA
Održana je radionica na temu „Student si? Putuj!“ koja je druga u nizu 12 radionica koje će se održati u sklopu projekta Info centra mladih Kaštela financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Kaštela.

Životopisno predavanje članova ESN-a Split budno je slušalo više od 20 posjetitelja, koji su osim samih informacija o programima mobilnosti imali priliku čuti putopisne crtice studenata koji su bili na razmjenama.

Tako su Diana i Andrea, studentice koje su prvi semestar studirale u Pragu prikazale dvije priče o jednom gradu. Iako u istom gradu i s istim očekivanjima, imale su potpuno drugačija iskustva, ali dijele jednako oduševljenje iskustvom studiranja vani. Iva, studentica koja je semestar provela u Klagenfurtu, prikazala je film nastao za vrijeme studentskih dana u Austriji. Velike simpatije posjetitelja pokupio je Konstantin iz Grčke koji je iznio svoja iskustva razmjene u Španjolskoj, kao i stručne prakse u Splitu na kojoj je trenutno. Na kraju predavanja, Mario iz ESN Split predstavio je udrugu, njene ciljeve, trenutne aktivnosti i poteškoće s kojima se susreću. Pozvao je sve prisutne da kontaktiraju ESN Split ukoliko im je potrebna pomoć oko prijave na neki od predstavljenih programa ili ako žele volontirati kod njih.

Ukoliko ste bili spriječeni doći na radionicu, a zanima vas ova tema, više informacija možete dobiti u Info centru mladih Kaštela (u Kaštel Gomilici iza pošte, na parkingu Ribole).


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_1437)

  Bravo! Samo naprid!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9144)

  Bravo Diana ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2278)

  samo vi putujte a neka Ivan zapošljava svoje

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1631)

  Student si? Putuj!

  I nevraćaj se više.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara