REAKCIJA NE INTERVJU S GRADONAČELNIKOM
Nakon naše objave intervjua s gradonačelnikom Ivanom Udovičićem, u kojem smo s njim razgovarali o projektima u gradu, kao i o tome koliko je do sada aktualna vlast ispunila svoja predizborna obećanja, stigla nam je reakcija iz gradske organizacije SDP-a, u kojoj  tvrde da je gradonačelnik u intervju iznio niz neistina ili krivih informacija.

- Gradonačelnik Kaštela, Ivan Udovičić, namjerno ili slučajno izrekao je niz neistina i krivih informacija, pri tome se hvaleći projektima koji nisu njegovi, planovima koji nisu niti dovršeni niti sprovedeni te sredstvima koje - nema. 

Tako gradonačelnik tvrdi da je riješio pitanje problema prostora predškolskog i školskog odgoja i obrazovanja u gradu. Ono što nije spomenuo je da je za rješavanje problema vrtića „Maslina“ do kraja „puštanja u funkciju“ istog,  to porezne obveznike i građane Kaštela koštalo 50 posto više od planiranog, a cijeli slučaj je završio na sudu sa neizvjesnim ishodom za Grad. Također je zaboravio napomenuti da je školski prostor i dalje na katastrofalnoj razini jer učenici pohađaju nastavu u tri smjene, a izvannastavne aktivnosti se odvijaju u večernjim satima. Unatoč činjenici da imamo status velikog grada, Kaštela s gradonačelnikom Udovičićem nisu u stanju preuzeti upravljanje osnovnim školama -- kažu SDP-ovci.

- Kada je gospodin Udovičić pričao o izgradnji komunalne infrastrukture  izostavio  je spomenuti 34 milijuna kuna koja je imao na raspolaganju za komunalnu infrastrukturu, a da nije napravio ni jednu cestu, a kamoli ozbiljniji infrastrukturni projekt ili zahvat, Štoviše, javno je priznao da za 12 milijuna kuna nema spremnih infrastrukturnih projekata.
Isto tako, namjerno ili ne, stalno naglašava izgradnju vodovodne i kanalizacijske mreže koja je nužna i potrebna, a koje rade Eko agencija te Vodovod i kanalizacija. Iako je napomenuo da brza cesta i glavna kanalizacijska mreža nisu projekti Grada, uporno ono što se radi pripisuje u zasluge aktualne gradske vlasti.
Zgodno je napomenuti i da je za svaki projekt kojeg je Grad Kaštela, pod vodstvom HDZ-a i gradonačelnika Udovičića, aplicirao za komunalnu infrastrukturu, rezultat bio – 0 kuna. Riječima NULA KUNA. 

Kada odgovara novinaru o komunalnim redarima i  mogućem  povećanju njihovog broja, ne spominje učinkovitost istih. Da stvari budu jasne, gradonačelnik kaže „Broj komunalnih redara mogao bi biti i veći“ a ono što ne kaže je da komunalni redari u Kaštelima GODIŠNJE naplate 700 kuna komunalnih prekršaja. Zaključiti možemo da su Kaštela uređen grad, a koliko je to istina najbolje će znati njegovi građani.

Gospodin Udovičić, na pitanje novinara odgovara i o adaptaciji Pastoralnog Centra, no zaboravio je napomenuti da na popravak krovišta i adaptaciju prostora u Pastoralnom centru čekamo već 4 godine, i iako se godinama uredno planiraju sredstva u proračunu upravo za to, od toga svake godine ne bude ništa. Iako najavljuje određene radove, ove godine nisu planirana sredstva.
Kroz tekst kojeg ste objavili provuklo se tako mnoštvo neistina, kao i informacija koje služe samo za obmanjivanje javnosti. Iz toga se da zaključiti samo da gospodin Udovičić ili ne govori istinu ili je neinformiran, a iskreno ne znamo što nas više zabrinjava – zaključili su na kraju svoje reakcije na intervju, kaštelanski SDP-ovci.

Portalov intervju sa gradonačelnikom Ivanom Udovičićem možete pročitati na ovom LINKU.


KOMENTARI:

Stari Komentari (173)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_7134)

  http://crostojkovic1958.blog.hr/slike/l/fghjkoliujh.jpg

  oko 1 godine prije
 • Svasta ferata vozi i p , rodi (Gost_4168)

  Doslo vrime i voda se daje pa zemni iskopi glavobolju nama pravi. Platili smo vodovodu za prikljucak penzijicu pravu i jos traze kopaj meni moju cjev slobodnu ako zelis krscenu vodicu. Bageri su skupi pa izbora nema iako se novac od Eu umjesa naseg se ne odricu ni bageri niti vodovoda.
  Izgleda mi da smo mi zbog nih a ne obrnuto sva uzimlje kako mu se svidi a narodu zastite nikada i nece biti. Pa kad opet izbori nam dodzu birat cu damo birat cu vss damo uz dobru placu !

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7134)

  Zbog pojedinih livo orijentiranih komentara, a sve u svrhu borbe protiv totalitarnog komunizma, moga bi Hasanbegović ''demokratskim'' dekretom zabranit pisanje po forumu.
  Pišimo dok još možemo..

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9018)

  ne boj se neće hasan begović zabranit pisat. sad je nastupila demokracija i oni neće radit ono šta su prethodni radili.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7134)

  Odgovara: # 385583

  jel demokracija i sloboda pisanja ka u demokratskoj republici koreji?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7134)

  Oporba stalno nešto podmeće...
  http://i.imgur.com/JgjRHdX.jpg

  oko 1 godine prije
 • Kme,kme,kmeri (Gost_2209)

  A jada i nevolje od ovih hrvatskih crvenih kmera.Koliko im je stranka demokratska i dozvoljava drugačije mišljenje najbolje pokazuje posljednja sjednica Glavnog odbora kad su šakama branili različitost mišljenja.Mogu vam reć da je to ipak pomak nabolje.U ne tako davnoj prošlosti se za to išlo na Goli otok.Rastete i napredujete "drugovi".Svaka čast.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5667)

  Naprid SDP i sve lijeve opcije.Doli fašizam

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5262)

  Odgovara: # 385592

  Šta je s onom obećanom adz demokracijom 'jedan član-jedan glas'?
  Evo ti prošlost mirnih smjena vlasti u adzu:
  http://crostojkovic1958.blog.hr/slike/originals/hdz-banda.jpg

  oko 1 godine prije
 • Ou (Gost_9140)

  Za gos 5667 kazes naprjed lijevi smrt fasizmu takoje tvoj sloboban milosevic govorio takose vi u sdp sluzite njegovom taktikom smrt fasizmu komunizmu cetnistvu mir mir totije pravi put naucise jednom ostavise mrznje

  oko 1 godine prije
 • Titokracija (Gost_2325)

  Koja ste vi stranka demokratska SDP,najbolje govore ove prijetnje koje upućujete između sebe da pripazite kome cete dati glas.Jel to ta demokracija "jedan član jedan glas".Ja bi to prije nazva " svi u jedan glas" !!!

  oko 1 godine prije
 • gost 2170 (Gost_2772)

  sve ste uhljebili po kastelima u općinu u vatrogasce, niko od roda nije osta bez posla,vladat ćete još godinu ipo-a lipo vas pitan mislite da cete dobit vlast ponovo u kaštelima

  oko 1 godine prije
 • (Gost_660)

  (Gost_7134) Odgovara: # 385583 PRIJAVI ADMINISTRATORU
  jel demokracija i sloboda pisanja ka u demokratskoj republici koreji?


  ne nego ka u tvojoj NDH-aziji , ka u samom hdz-u i mostu . eto oni dozvoljavaju različita mišljenja i nikad nikoga nisu izbacili iz stranke.

  oko 1 godine prije
 • SDP-ova kreacija (Gost_2187)

  Predizborna kampanja u stranci koja sebe predstavlja kao modernu,uljuđenu,građansku... nije ni počela a događaju vam se šaketanje,prijetnje,ucjene.Uistinu ste prava Europska stranka.
  Pitam se šta će bit na dan izbora kad je sad ovako.Baš se veselim da vidim ishod tog praznika demokracije kako ga se voli nazivati.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8591)

  na listi največih zločinaca u svijetu i komunistička partija broj 10. u ime partije i tita niste štedjeli nikoga ni svoje koji su vas doveli na vlast, seljaci i težaci iznijeli su vaš rat i lipo ste im naplatili. najgori oblik vlasti

  oko 1 godine prije
 • (Gost_660)

  koji je to najgori oblik vlasti?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1631)

  "Za gos 5667 kazes naprjed lijevi smrt fasizmu takoje tvoj sloboban milosevic govorio takose vi u sdp sluzite njegovom taktikom smrt fasizmu komunizmu cetnistvu mir mir totije pravi put naucise jednom ostavise mrznje"

  Falija si: Pogledaj nastupe Miloševićeve stranke u ta vrimena i usporedi ih s retorikom na adezinim skupovima.

  oko 1 godine prije
 • Barjaktar Zoka (Gost_2187)

  Za koga su ovi naši Kaštelanski SDP- ovci,jel za Zokija ili Komadinicu.Nego pitam se ako će um trebat koja Hrvatska zastava kad budu išli na ove svoje skupove posudija bi im.Zanima me oće li Zoka opet stisnit šaku i vikat sa bine "Hrvatska,Hrvatska" .Ili je to bilo samo po naredbi onoga Amera.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6236)

  kad te stranac savjetuje kako da vodiš hrvatsku, zamisli se hrvatski narode ili vi glupi i idioti stručnjaci za komunikacije što se razbacujete po nenarodnoj televiziji i utiravate se u guzicu istoj vlasti sdp-u govori tko ste i šta ste. macani i sl. jadni ti li ste, sjediti u fotelji i učiti pameti svakoga, što se niste borili protiv četnika i velikosrpskog fašizma, što niste raskrinkali komunističke zločince i tajnu jugoslavensku i komunističku policiju, prali ste um djeci i narodu o bratstvi i zajedništvu o kojem nemate pojma,

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5262)

  Evo šta pišu "potplaćeni komunistički" mediji:
  U DANAŠNJEM izdanju poznatog francuskog Le Mondea na četvrtoj stranici objavljen je članak pod naslovom "Hrvatska, povratak ultranacionalista", a u kojem se opisuje nova hrvatska vlast.

  Nije valjda zato šta su bili na ultri sa zastavom??

  http://www.index.hr/vijesti/clanak/le-monde-u-hrvatskoj-su-se-na-vlast-vratili-ultranacionalisti/871846.aspx

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8125)

  smrt fašizmu sloboda narodu.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1631)

  Ma šta Francuzi znaju, triba čitat Poliitiku i Dnevni avaz.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9151)

  Ivane kambelovac je uz tebe

  oko 1 godine prije
 • (Gost_660)

  (Gost_1631)
  Ma šta Francuzi znaju, triba čitat Poliitiku i Dnevni avaz.

  a 7 DNEVNO, A BUJANCA?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8652)

  kastela trebaju dobit ulicu Golootockih zrtava

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6226)

  Našim parama od legalizacije i prireza plaća putovanja udrugama i klapama, nama zajedno s vodovodom zatvara vodu, a toliko nezaposlenih i gladnih. Glavno da su svi nediljon u crkvi.Neznam zašto ih pop ne proziva i ne gadi.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1631) (Gost_1964)

  "Za gos 5667 kazes naprjed lijevi smrt fasizmu takoje tvoj sloboban milosevic govorio takose vi u sdp sluzite njegovom taktikom smrt fasizmu komunizmu cetnistvu mir mir totije pravi put naucise jednom ostavise mrznje"
  S punim pravom mrziš komunjare. Zabranili su ti školovanje i obrazovanje pa si radi tih zlikovaca ostao primitivan i nepismen. Mrziš i svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu iz koje si uteka glavom bez obzira pa ti se ne može virovat ni tvojoj ljubavi prema Hrvatskoj. Kako god si izda prvu domovinu izdat ćeš i drugu za svoje interese.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_660)

  (Gost_8652)
  kastela trebaju dobit ulicu Golootockih zrtava


  zašto, zbog koga.u svih 7 seli nije ih bilo na prste jedne ruke

  oko 1 godine prije
 • gost 2170 (Gost_2772)

  ovo lito dosli mi u goste amerikanci diver i zena mu.sve on da stinky-ka da nesto smrdi a moja cer mu kaze da to cvate more,ko smi rec eko kastelanski.smrdi njemu i dalje,i pita opet da sta to cvate a moja mater od 80 godin ćemu-lipo mu reci da to cvate korupcija u i da zato smrdi gadno.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_947)

  (Gost_8652)
  kastela trebaju dobit ulicu Golootockih zrtava

  Želiš li u Kaštilima ulicu u spomen najzadrtijih proruski orijentiranih komunista - informbiroovaca iz ranije faze ovoga zatvora ili ulicu u spomen kriminalaca koji su tamo odsluživali svoje zatvorske kazne od kraja pedesetih ?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1631)

  Kada on zna šta je demokracija. Koja, vidi vraga, traži i građansku odgovornost, a ne samo prava. U suprotnom, dobije se ova leskovačka mućkalica od društva i sustava.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2095)

  Drugovi još mi niste odgovorili na upit za koga je Kaštelanska org.SDP-a za Milanovića ili Komadinu.
  Joj što volim kad vas boli.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8125)

  Odgovara: # 385648

  jesi stvarno toliko glup da neshvačaš "jedan član jedan glas" !!!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1583)

  Nema Tita do Tita

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8214)

  A za koga če glasat kad ih je Bauk uhljebija na Aerodromu?
  Pas nikad ne grize gazdu kad mu daje ist,
  jedino možda kad mu vadi iz teče.

  oko 1 godine prije
 • Od riječi (Gost_7207)

  https://matrixworldhr.files.wordpress.com/2015/09/karamarko-i-politika.jpg?w=960

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2095)

  Koga oni onda hebu "jedan član jedan glas" kad moraju glasat kako Zoka kaže" svi u jedan glas .

  oko 1 godine prije
 • Veliki vođa (Gost_7207)

  Tomislav Karamarko se uporno hvali da je pobijedio na europskim i lokalnim izborima, ali svejedno nema hrabrosti tražiti nagradu od članova svog HDZ-a.

  Bolje da umre stranka nego običaji. 

  Ako je Franjo Tuđman došao na čelo novoosnovanog HDZ-a tako što je u režiji Vladimira Šeksa prevario braću Veselica, ako je Ivo Sanader došao na čelo posttuđmanovskog HDZ-a tako što je na izbornom saboru pokrao Ivića Pašalića, ako je Jadranka Kosor došla na čelo HDZ-a tako što je umjesto izborima potvrđena aplauzom delegata na stranačkom saboru, zašto bi onda Tomislav Karamarko bio toliko blesav da ispuni obećanje i raspiše unutarstranačke izbore po načelu "jedan član-jedan glas"?

  Prije godinu dana obećao je da će to učiniti nakon lokalnih izbora. Samo četiri dana potom je rekao: "To je futurističko pitanje, a ja nisam Nostradamus". Ovoga tjedna na sjednici Predsjedništva o tome se nije čak ni glasalo.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7207)

  http://media.24sata.hr/www/images/occasion_events/ja-zmaj/karamarko-kim-jong_ja-zmaj.jpg

  oko 1 godine prije
 • Joj što volim kad vas boli (Gost_2095)

  SDP stanka civiliziranih ljudi koji svoje stavove razmjenjuju šakama,a monolitnost postižu prijetnjama i ucjenama te izbacivanjem iz stranke(Linić,Holy,Kolarić...)Stvarno ste moderna ,urbana stranka.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7207)

  Odgovara: # 385661

  Imaš pravo,
  Pašalić, Kosor, Dabo, Prgomet..
  su isto izbačeni iz SDPa il možda iz HDZa?
  Nisan siguran, molim pomoć

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6159) (Gost_660)

  bit će ti tito kriv šta nisi učija i završija škole. reklo bi se po donjokaštelansku" izija ti tovar knjige"

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1631)

  Ko oće, shvaća. Ko neće, neće.

  oko 1 godine prije
 • Hitna pomoć (Gost_2095)

  Evo da ti pomognem goste 7207 zašto se uspoređuješ s nama "desničarima"i zaostalima ili kako nas već znate vi nazivat SDP-ovci.Za nas je to normalna pojava da se nekog ko radi protiv interesa stranke onda i izbaci iz nje.Samo kako je to kod vas onda uglađenih ,tolerantnih koji dopuštaju i drugačije mišljenje postala učestala praksa da razmjenjujete mišljenja šakama i nogama,da se pojedincima prijeti i ucjenjuje ih se.To mi ti reci kako ti ja tu mogu pomoć.Zar vi ne rastete.
  Dobro je reka vaš Mili vođa,"nema povratka na staro" niti će ga više bit.U pravu je bija šta se toga tiče.

  oko 1 godine prije
 • N TT (Gost_3606)

  jel i ovaj partizan bija ratni zločinac i isprana mozga?
  http://3.bp.blogspot.com/__-2xERuIE_c/S8wLfLI83yI/AAAAAAAAD7s/0J7pr9BSUlI/s1600/b4d5b5ec_Franjo%2BTudjman%2BPartizan.jpg

  oko 1 godine prije
 • Hasanaginica (Gost_5239)

  A šta mi se sviđa ovi novi ministar kulture,nije čovik ni sjeo u fotelju a uskomešala se lijeva inteligencija.Ko da su ih uši napale,pa se češu li češu.A fala Bogu svi znamo da se svak češe di ga svrbi a to je u ovom slučaju kuna kojih će bit manje za njihova piskaranja.
  A šta ljevičari više galame i jauču to je dr.Hasanbegović bliże pravoj dijagnozi i terapiji.

  oko 1 godine prije
 • nabijen te hitno (Gost_3606)

  Odgovara: # 385673

  Evo tebi malo pomoći kad si već neinformiram...

  http://net.hr/danas/hrvatska/fizicki-sukob-zbog-plakata-potukli-se-hdz-ovac-i-most-ovac-padaju-medusobne-optuzbe/

  http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/u-zadru-se-potukli-hdz-ovci-razdvajao-ih-bozidar-kalmeta-440955

  https://medjimurje.hr/aktualno/arhiva/potukli-se-hdz-ovci-pretucen-ivan-kolarek-curica-4889/

  http://arhiva.dalje.com/hr-hrvatska/potukli-se-hdz-ovci-na-sjednici-odbora-u-plaskom/229509

  http://banjalukain.com/clanak/104118/hdz-ovci-se-potukli-na-ulicama-rijeke-usred-bijela-dana

  stvarno minoran broj "dijaloga" hoćeš još??

  oko 1 godine prije
 • (Gost_660)

  i ruzvelt i čerčil su ludi jer su bili sa zločincen.

  oko 1 godine prije
 • kosovar Barjaktari Zorkan (Gost_2095)

  Poklanjam svim Kaštelanskim partijašima Hrvatske zastave kad budu išli na motivacijske skupove kod Milanovića,ako je potrebno isprintat ću vam i stihove Lijepe naše ,ipak ste vi "hrvatska " stranka pa bi bilo lijepo otvorit skup Hrvatskom himnom kao pravi domoljubi.Nemojte da vam bude neugodno pivat.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3606)

  Ali se neće minjat himna koju je uglazbija Srbin Josip Runjanin? A sve u sklopu novih reformi!
  Kako ti kao pravi Hrvat voliš melodiju koju je napisa jedan Srbin??

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara