PODSJETNIK NA DATUMSKI ROK
Rok do kojeg udruge trebaju dostaviti dostavljanja izvješća o realizaciji projekata i programa te utrošenih financijskih sredstava, čiji su se projekti ili programi tijekom prošle godine sufinancirali iz proračuna Grada Kaštela, istječe 30. siječnja.

Podnošenje izvješća zakonska je obveza, a udruge koje do navedenog datuma ne dostave ista, s odgovarajućim dokazima o namjenski potrošenom novcu,  neće moći dobiti financijska sredstva iz proračuna Grada tijekom tekuće godine, a dobivena sredstva za prošlu godinu morat će vratiti u proračun.

Godišnja izvješća udruge trebaju dostaviti na propisanom obrascu,  na adresu: Grad Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac.

Obrazac izvješća o radu udruga i realizaciji projekata i programa može se preuzeti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • g (Gost_2127)

  Što ne rade volonterski kad to toliko vole.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4501)

  Živo me zanimaju ta izvješća. Volim znati na koje idiotarije se troši moj teško zarađeni novac.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7186)

  koja bi to vlast trebala doći da udruga nezaposlenih dobije novac iz proračuna

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3637)

  Ovakve djelidbe love nema nigdi, bez plaćanja članarina, bez traženja sponzora.Udruge su ništa drugo nego sinonim za glasačku mašineriju.

  oko 2 godina prije
 • jajac (Gost_5233)

  dobro si reka..šta ne rade to mukte kad toliko vole . nit ih vidiš nit čuješ..a lova polako kapa bez rada . UKINIMO 90% tih nazovi udruga i to ODMA!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8128)

  A koje bi ti to ukinija. ???Pocmi radit nesto korisno i pametno pa osnujte udrugu. Kad vidis kako to ide lipo radite volonterski mukte za dobrobit. Lako je piskarat al triba zasukat rukave i radit. Imamo jak turizam hotele itd jos da nema festa koja bili bi gori od najvece selendre na svitu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5233)

  izvješča dat javnosti na uvid!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1097)

  ha..ha..ha..sad se ni dr..mr..prof..soc..a kamo ne.. obicni smrtnici nepismeni..usudjuju..nista napisati..glavno je..bilo dobro se naisti i napiti..;);)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara