SUFINANCIRANJE MANIFESTACIJA
Kraj ovog tjedna krajnji je rok za prijave na poziv Turističke zajednice za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turističke manifestacije“ u 2016. godini.

Kako smo već pisali., putem ovog javnog poziva, zainteresirani organizatori različitih manifestacija od lokalnog do međunarodnog značaja, mogu dobiti bespovratna novčana sredstva.

Na poziv se mogu prijaviti trgovačka društva, obrti, kulturne i druge javne ustanove te udruge građana, odnosno organizatori kulturnih, urbanih, sportskih i eno-gastronomskih manifestacija, koje doprinose razvoju turizma, te kulturne i povijesne baštine, a prednost kod dodjele potpora imaju manifestacije, koje se održavaju u razdoblju od 1. listopada do 31. svibnja.

Za kandidranje potrebno je dostaviti:

- obrazac zahtjeva „PM-2016“ koji je sastavni dio Javnog poziva, koji se može preuzeti OVDJE
- dokaz o pravnom statusu organizatora manifestacije (preslika izvoda iz trgovačkog, obrtnog ili registra udruga ili drugog odgovarajućeg registra)
- potvrdu nadležne Porezne uprave o nepostojanju duga organizatora prema državi (ovaj dokaz ne smije biti stariji od 30 dana od dana objave ovog natječaja),
- potvrdu Upravnog odjela za financije Grada Kaštela da ne postoji dospjelo dugovanje prema Gradu Kaštelima  po bilo kojoj osnovi,
- program i troškovnik manifestacije.

Rok za podnošenje prijava je 31. siječnja 2016. godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • g123 (Gost_2127)

  Bilo bi bolje da te novce uložite u uređenje obale i zelenilo.Zašto obrtnici i firme plaćaju turističku rentu a nemaju veze sa turizmom.Kome se daje novac od ovog nameta?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8125)

  sramota od kad se raspala jugoslavija u kaštelin se nije obnovilo ni moderniziralo niti metar (1 metar) rive, a da ne pišen o metrima novoizgrađene.

  eto ko sidi u opčini čobani i seljaci koji nemaju veze šta zanči riva za jedan grad na obali. pogledajte split,trogir,rogoznicu,marinu,komižu............rogač,maslinicu.......milnu.......
  žali bože ko kaštelin vlada 25. godina

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8128)

  Sta ce ti riva ko ce setat po njoj ako nema drugi sadrzaja. Triba akcije manifestacije da sve radi cilu noc dovuc ljude. Marketing itd. Imate sad rivu taku kakva je pa setaju macketine po njoj i pasi lutalice. Kucoooo

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6180)

  Ja se prijavljujem da se necu prijavit!
  :)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara