IZ KAŠTELANSKOG CRVENOG KRIŽA
Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi organizira se ovog petka, 22. siječnja, od 9 do 13 sati u prostorijama gimnazije (stara OŠ Bijaći) u Kaštel Novom, Polinovac 8.

Mole se sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti  da se odazovu ovoj akciji jer nedostaje gotovo svih krvnih grupa, osobito negativnog RH faktora.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • plavac maLi (Gost_1699)

  oće Li se odazvat davanju svježe krvi i oni ća su priko humanitarne pomoći otvoriLi monderne pekare u našin Lipin KaštiLin i oćedu Li se odazvat i oni ća su Lipo utržiLi na bivšin ex poduzećima da jin ni inostranstvo nebi taku dobit u životu zaradilo, kako njin tako i njijovin unučadin?.; ča su se Lipo zbrinuLi ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8970)

  ...i oćeli se napokon sa ovih akcija izvještavati kako bog zapovida?ovi vaši snimatelji su svagdi osim na ovim akcijama.more bit kako su meškinjasti pa se boje vidit krv

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7159)

  Da se izvještava sa kakvog sastanka stranaka, onda bi bilo opširnije i slike i imena svih prisutnih. Najhumaniji ljudi-davatelji krvi nisu izgleda politički podobni, da bi se njihova imena našla na ovom portalu.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara