hren
 

JUTROŠNJE NEVRIJEME
Mnoge Kaštelane jutros je, nešto ranije od planiranog, probudilo jako grmljavinsko nevrijeme, koje je sa sobom donijelo i znatne količine krupe.

Gusta krupa, čije su kuglice bile veličine od približno 1 cm, pogodila je uglavnom Donja Kaštela i to područja bliža obali, pa su štrade i rive jutros osvanule obojane u bijelo.

Iako je izazvala uznemirenost kod dijela građana, prema informacijama dobivenim od donjokaštelanskih vatrogasaca te upravitelja Vlastitog pogona, Ivana Čaglja, do sada nije bilo prijava eventualnih šteta niti potrebe za angažmanom dežurnih službi.

Kako je krupa pogodila južnija područja Kaštela, nadležni pretpostavljaju da nije bilo ni značajnijih šteta na poljoprivrednim kulturama, a od pojedinih poljoprivrednika doznali smo da je manja šteta prouzročena tek na nekim manjim količinama zimskih nasada na otvorenom.

Krupa je tijekom ovog dana ponovo „posjetila“ Kaštela.

Foto: Meri Klarić


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_7377)

  To Meri, ostali su bili lini za slikat

  oko 4 godina prije
 • (Gost_216)

  U Nejaju di pasi ne laju.....

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6811)

  Biće Meri nima pametnijeg posla,pa se digla u četiri ure ujutro i gre slikavat koliko je krupe palo oko Fortice.Ja san lipo bija pod jorganon i uteplo,a ti Meri slikaji jopet,pa nas izvještaji :D:D:D:D:D:D.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij