U organizaciji klape Sv. Jeronim u srijedu, 6. siječnja, s početkom u 19 sati održat će se tradicionalni Božićni koncert u župnoj crkvi u Kaštel Gomilici.

U prigodnom programu nastupit će klapa Sv. Jeronim, Župni zbor Sv. Jeronima i klapa Podvorje.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_8453)

  gdje je facebook od zupe sveti jeronim?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8218)

  Bože sačuvaj.Same klape

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2124)

  A sta bi trebalo.brena mozda

  oko 2 godina prije
 • Ruza crvena (Gost_3200)

  Nikad necu zaboraviti Bozicni koncert u mom Omisu na kojem sam prvi put , mislim, i cula za klapu Podvorje i, naravno, dala clanak i slike :) Taj clanak i slike sam poslala Adminu , koji ga je po mom dopustenju prekrojio kao novinarski i ..... bio je komentar ispod, joj, nikad to necu zaboravit : Konacno da se netko i nas sjetio ! - Volila bih i njih opet poslusati , jer proslo je par godina :) Vidjali smo se mi i poslije na klapskim vecerima ! Hahahaaaa.....lako me poznaju ;) I taj mi clanak o Bozicnom koncertu u mom Omidu jos uvijek citaju , e ! :)
  Btw. Ne pisem na novinarski nacin, jer mi takvi nemaju dusu ! :) U klapi Podvorje su odreda svi fini momci, kao i moji miljenici kl. Adriaticum :)

  oko 2 godina prije
 • Ruza crvena (Gost_3200)

  P.s. vidila sam sad kod mene, a je, jesu, bili su s klapom Bunari, a Podvorje ka klapski amateri, kojima je to bio drugi javni nastup sto po pivanju ne bih zakljucila ! :) Presrela sam ih prije koncerta onako elegantne u ulici moga cace :)))) i nesto dobacila hahahaaaa....zivili !

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara