USPOREDITE CIJENE I POGLEDAJTE VOZNI RED VLAKOVA
Kao što smo već objavili, od prvog dana siječnja uvodi se zajednička prijevozna pokazna karta za prijevoz na autobusnim linijama splitskog Prometa te linijama Hrvatskih željeznica na relaciji od Splita do Primorskog Doca i obratno.

Zajednička pokazna karta, kako su kazali u Hrvatskim željeznicama, realizirana je u cilju ostvarenja integriranog gradsko-prigradskog prijevoza Splitsko-dalmatinske županije. Prema potpisanom ugovoru novčani priljev sredstava od prodanih mjesečnih prijevoznih karata dijelit će se tako da će HŽ-u Putničkom prijevozu pripasti 35 posto, a Prometu 65 posto sredstava.

Na izdavanje i korištenje ove pokazne karte pravo imaju učenici, studenti i radnici, i to na relacijama vlaka Split–Split Predgrađe – Solin-Kaštel Sućurac - Kaštel Gomilica - Kaštel Kambelovac - Kaštel Stari – Sadine - Labin Dalmatinski - Prgomet- Preslo – Bakovići - Primorski Dolac i autobus; 1. tarifna zona grada Splita i obrnuto.

Iskaznice i zajedničke prijevozne karte mogu se kupiti na željezničkom kolodvoru Split i prodajnim mjestima Prometa Split, a cijena iskaznice je 20 kuna.

Cijene zajedničkih pokaznih karata nešto su veće nego cijene dosadašnjih autobusnih pokaznih karata, pa će primjerice studenti i učenici iz Kaštel Sućurca za zajedničku kartu trebati izdvojiti 190 kuna, umjesto dosadašnjih 130  kuna, oni iz Kaštel Kambelovca 40 kuna više od autobusne pokazne karte, a oni koji vlakom putuju iz Kaštel Starog, a potom koriste autobusni prijevoz u Splitu I obratno, za zajedničku kartu trebat će izdvojiti 20 kuna više nego za mjesečni prijevoz autobusom.

Cjenik zajedničke pokazne karte

Cjenik autobusne pokazne karte (Promet Split)

Vozni red vlakova možete vidjeti OVDJE.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_2034)

  Cijena đačkog pokaza za kambelovac iznosi 50 kuna ali je 230 kn povoljnije od 50kn.
  .

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4156)

  Konacno. Nesto pametno pa sad da vidimo jeli se sta u glavama putnika minja. Samo da ne budu izrizana sjedista u vlaku. Ako se to dogodi odma ga baci kroz ponistru

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara