TRADICIONALNI KONCERT ZRINSKOG
Predivnom hrvatskom Božićnom pjesmom članovi HGD Zrinski otvorili su svoj tradicionalni Božićni koncert, koji su ove godine održali pred mnoštvom vjernika u Pastoralnom centru u Kaštel Štafiliću.

Pod ravnanjem prof. Davora Lozića glazbari Zrinskog svoj su koncert podijelili u tri dijela, a u prvom dijelu izveli su nekoliko svjetskih klasika poput Dvoržakovog Festival march, Hačaturijanov Plesa sablji i Straussovog valcera Ruže s juga. U drugom dijelu koncerta izveli su po nekoliko hrvatskih i svjetskih tradicionalnih božićnih pjesama, a za kraj su odsvirali White Christman i Jingle bells.

Koncert, u kojem je publika iskreno uživala završen je još jednom izvedbom  hrvatske Božićne pjesme, koju je sa glazbarima Zrinskog otpjevala nazočna publika.

Foto: Zoran Radunić


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_3749)

  ja san za to da se vrati glazbarima staro ime.neman ništa protiv zrinskih,neka su branili beč od turaka -takvo je bilo vrime,ali to neznači da ka i srbi sve pretvaramo u našu pobjedu.starom imenu glazbara nije ništa falilo i nije ga tribalo minjat.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2200)

  Dosadno i loše, kao i uvijek... :(:(

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7467)

  To je HDZ meknija ime i Tegeto

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5504)

  ako ti je dosadno i loše nemoj dolaziti jer je nama ostalima bilo lipo i guštali smo.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_108)

  (Gost_7467)
  To je HDZ meknija ime i Tegeto

  da tegeto?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_108)

  jel tegeto uopće zna ko je zrinski. jel zapantija šta je učija u osnovnoj školi

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4340)

  Odgovara: # 383409

  Hm.Da dosadno i loše,kao i uvjek,Vi oćito nemate sluha za ćut dobru glazbu.Ovi momci i cure se trude i starija ekipa da se održi tradicija.Oćito u ovin kaštelima se specifićno pljuca jedan na drugoga.Šta vi imate toliko protiv glazbe Zrinski?Umiosto da dovedete svoju dicu u našu udrugu da ih malo podučimo da stasaju kao pravi glazbari.Znate li vi upoće pogodit intonociju?Oćito da neznate ćin ste bez sluha.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara