PUNO DOBRIH ŽELJA
Na adresu Portala i ove je godine stiglo nekoliko čestitki  povodom Božića, a namijenjenih svim Kaštelankama i Kaštelanima.

- Čestit, radostan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2016. godinu, od srca vam žele djelatnici i ravnateljica Gradske knjižnice Kaštela – stoji u čestitki iz Kaštel Sućurca.

- Članovima Udruge hrvatskih ratnih veterana, svim braniteljima i članovima njihovih obitelji, obiteljima poginulih, umrlih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, svim Kaštelankama i Kaštelanima povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana sretan i blagoslovljen Božić uz najljepše želje da ovaj veliki blagdan provedete u miru, zdravlju i blagostanju sa svojim najmilijima, a posebno da se svi zajedno sjetimo svih onih koji su u potrebi, koji su napušteni, bolesni ili ih pritišću svakojake životne nesreće – poručio je predsjednik UHRV Ivan Bazina.

- Drage Kaštelanke, dragi Kaštelani,cijenjeni sugrađani!

Božićni su dani prije svega vrijeme obiteljskog okupljanja i zajedništva, nešto čemu se posebno radujemo, vrijeme u godini kada se budi nešto novo u nama; nasmijano, veselo, iskreno i puno topline prema bližnjima, prijateljima, susjedima i drugačijima. 

Vrijeme nadolazećih blagdana nas  poziva na toleranciju i međusobno poštivanje, a srca su nam ispunjena životnom radošću. Vrijeme je to davanja, praštanja, novih početaka i novih nada, i nadasve istinske i bezrezervne ljubavi.

Življenje u iščekivanju Božića, planovi u Novoj 2016. godini, osjećaj osobnih zadovoljstava i ljubavi u ove božićne dane dijelimo zajedno sa svima vama, a još nas više raduje što imamo čast i  privilegiju svima vam poželjeti čestit  i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

Cijenjeni sugrađani, u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Vama i Vašim obiteljima  iskreno i od srca želimo da pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama, i da ih u zajedništvu dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima ut dobre želje za Božić i Novu godinu uputio je predsjednik GO HSLS-a Branko Radačić.

Zanimljivo je da je predsjednik Gradskog vijeća Denis Ivanović, čestitku svim građanima Kaštela, kao i svim ljudima dobre volje, uputio na jedan poseban način, božićnom pjesmom koja nosi naziv "Božić s vama".


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_4418)

  Svim kastelankama,kastelanima sve najbolje za nadolazece blagdane. .Bili fetivi nefetivi ili prefetivi svi smo ka i uvik Kastela.Ne srdimo se ne grintajmo jedni na druge mozda jesmo razliciti maa puno puti i pre razliciti a opet u toliko toga smo slicni...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5236)

  kad će detaljnji, za boga miloga;)

  oko 2 godina prije
 • gost 2144 (Gost_4144)

  svim članovima judo kluba dalmcijacement od trenera,predsjednika kluba do uprave ,dice koja jnački treniraju i njihovih roditelja zelim sretan bozići puno uspjeha u narednoj godini u natjecanjima.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1109)

  hrvatska dijaspora Vam zeli sretan i blagoslovljen bozic..;)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara