KAŠTELANSKE MAŽORETKINJE I TWIRLING KLUB KAŠTELA
Ovog tjedna bilo je veselo i rasplesano u  kinu Sv.Juraj u Kaštel Sućurcu, gdje su Kaštelanske mažoretkinje održale svoju tradicionalnu božićnu priredbu. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta što je uz dobro raspoloženje bilo izvrsna motivacija i poticaj mažoretkinjama da se pokažu u najboljem izdanju.

Nakon što su pozdravili prisutne goste voditeljice događanja su uz pomoć mažoretkinja prošetale kroz vrijeme predstavljajući u kratkim crtama povjest kluba koji iduće godine ima jubilarnu proslavu svoga 30.rođendana.

Zatim su uz pomoć djece nazvale Djeda Mraza da provjere je li svojim super brzim saonicama sletio u Kaštela i nosi li poklone za mažoretkinje. Djedica je nedugo nakon toga i stigao, na radost djece s vrećom poklona i dva pomoćnika.

Da mažoretkinje nisu samo izvrsne u izvođenju svojih koreografija već da su i humane mlade dame koje u božićno vrjeme misle i na potrebe drugih, pokazale su darivajući djecu iz Dječjega doma Miljenko i Dobrila. Ovu godinu su osmislile i zgodne, praktične i tako potrebne poklone – košobrane. Poklonile su svakom djetetu u domu po jedan kišobran koji će im olakšati odlazak u školu i nazad.

U svojim nastupima pokazale su svo umjeće koje su stekle kroz proteklu godinu i predstavile se publici s pobjedničkim koreografijama s regionalnih, državnih i europskih natjecanja.

Ipak, su najveće oduševljenje izazvale male mažoretkinje koje treniraju tek dva mjeseca i kojima je ovo bio prvi javni nastup. Pomalo zbunjene i razdragane uz malu pomoć trenerica i veliku potporu publike izvele su svoje božićne koreografije.

Mažoretkinje su se zahvalile Gradu Kaštela na potpori i razumjevanju koje im Grad pruža kroz svih 30 godina postojanja.

Velikim i srdačnim pljeskom su nagrađene i trenerice Alena Rako i Ivona Bašić, te pomoćna trenerica Lucija Ljubičić, koje vođene entuzijazmom i stručnošću uvježbavaju mažoretkinje.


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • covjek 1234 (Gost_5016)

  Svi su bili odlicni ali najvise su me odusevile cure u ljubicastom.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6177)

  a di su slike i manjih mazoretkinja???

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2317)

  Ma svi su bili super svaka čast curama ;)i čestitke svima :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2317)

  Goste_6177 možda nisu mogli stavit osim toga ima slika di su sve mažoretkinjee:D

  oko 2 godina prije
 • ivan (Gost_8148)

  :(svi su bili odlični ali pahuljice su imalu tremu zato štoje nekim ispao štap zato svaka čast curama:):) sretan in božić;););););););););):o:o:o:o:

  oko 2 godina prije
 • lala (Gost_3253)

  Meni su bile najbolje one 1. šta su nastupale u bijelim suknjicama i crvenim điletima:p:DBravo curee!!!!:):D;)

  oko 2 godina prije
 • mare (Gost_1122)

  sve je biolo super a najbolje su bile pahuljice i nije fer da je tako malo njihovih slika,velike vec namo dajmo malim crama priliku jer su bile odlicne:D

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2121)

  sve su bile zanimljive i super ,,, za oku su mi zapele curice u crnim haljinicama i crveni tockicama ,,,,nekako uigrana ekipa a još su male ,,,

  oko 2 godina prije
 • ahahahaha (Gost_8466)

  :oodlicno

  oko 2 godina prije
 • petra (Gost_6042)

  svi su bili superr:D a najbolje su bile pahuljice:):D:D:p:p:p:(;)

  oko 2 godina prije
 • ? (Gost_6099)

  Najbolje su bile one 1. sa crvenim điletima i bijem suknjicama,njih isto nema na slikama osim na onoj di su svi ali opet najbolje steee:p:D:):o:p;);):)

  oko 2 godina prije
 • lucija melvan (Gost_1861)

  najbolja je bila ana ljubić;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2110)

  odlicno svaka cas i puno srece na kupu

  oko 2 godina prije
 • petra (Gost_94)

  najjjjjjjjbolje su bile pahunjice koje su nastupale samo se njihovih slika baš ni ne vidi vnajjviše se vidi slika od onih velikih:D:):o:o  7

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara