POVODOM BOŽIĆA
Najavljeni Božićni koncert HGD Biranj, koji se trebao održati na sam blagdan Božića, 25. prosinca odgođen je zbog problema s prostorom, no ostali koncerti, koji su na rasporedu 26. prosinca, na blagdan Sv. Stjepana, održat će se u crkvama u Kaštel Novom, Kaštel Sućurcu te u Kaštel Kambelovcu.

Lukšićki glazbari tradicionalno koncert održavaju u lukšićkoj crkvi, no kako je u njoj u tijeku sanacija stropa pokušali su iznaći drugo rješenje, no bezuspješno, pa će poklonici njihove glazbe za ovaj Božić ostati zakinuti.

No zakinuti neće biti oni koji 26. prosinca stignu u crkvu  Sv. Petra apostola u kaštel Novom, gdje će na Božićnom koncertu nastupiti Josipa Leko i Ivana Beretin Mornari na orguljama, dječji zborovi, bandovi mladih, Pučki pivači Donjih Kaštela, mješoviti zborovi te HPD Bijaćka vila. Početak koncerta je u 18 sati.

Istog dana Božićni koncert održat će se i u crkvi Sv. Jurja mučenika u Kaštel Sućurcu, gdje će pjevati klapa Podvorje i Veliki župni zbor. Početak koncerta je nakon mise koja započinje u 18 sati.

Tradicionalni koncert održat će i župni zborovi u crkvi u Kaštel Kambelovcu, gdje će u 17 sati biti i prigodna priredba.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • 007 (Gost_4154)

  Baš mi je žao zbog otkazanog koncerta jer ih idem slušati svaku godinu i odlični su.Svejedno svim ljudima dobre volje želim sretan i blagoslovljen Božić a posebno članovima Birnja i da budu uspješni kao i do sada i nek imaju što više nastupa na koja ću rado doći.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8149)

  meni je žaj jer san star i jer su se vrimena i običaji prominili pa niko ne piva po selu i brcu ka nekad davno kad bi se nas par skupilo sa gitarom i kolendravali.nije se nudilo bakalarom ali je bilo pršurata i rožolja i loze ko je tija. sad sve niki koncerti,ali ništa spontanoga i srčanoga. i ja svima želi sritan božić i da vas bog čuva

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8100)

  Oli Biranj nemore u Sucurcu odrzat koncerat ?

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara