BLAGDANSKI KONCERT MLADIH ZVIJEZDA
Pravi blagdanski ugođaj u Kaštel Sućurac su u nedjelju donijeli mlade pjevačice i pjevači udruge „Glazbeni talenti – Music talents“, na humanitarnom koncertu kojim su željeli pomoći radu Udruge tjelesnih invalida grada Kaštela.

Više od dva sata, na pozornici koja je svojim izgledom oduševila sve prisutne, a za koju su bili zaslužni brojni roditelji, izmijenjivali su se izvođači, otpjevavši cijeli niz domaćih i svjetskih hitova. Kako i priliči ovom predblagdanskom vremenu, dio pjesama bio je upravo božićne i novogodišnje tematike.

Mladi izvođači pristigli iz nekoliko gradova u okružju, nastupili su pod voditeljskom palicom Teane Kovačević, a među njima našlo se i nekoliko kaštelanskih budućih glazbenih zvijezda, koje su se već dokazale dosadašnjim nastupima, poput RTL-ovog showa „Zvjezdice“.

Svi koji su došli poslušati kako pjevaju i plešu djeca iz udruge „Glazbeni talenti – Music talents“, ove večeri, umjesto ulaznice, mogli su donirati novac u korist Udruge tjelesnih invalida Kaštela, čiji su članovi i ovom prilikom nudili nazočnima božićne ukrase izrađene u radionici Udruge.

Savez za Kaštela, koji je bio organizator ovog događanja, pobrinuo se da ove večeri sva djeca u kinu Sv. Juraj, kako izvođači tako i gledatelji, dobiju prigodne, slatke poklone.

Foto: Music Talent Facebook


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_9213)

    Bravo za musictalentse i Savez za Kaštela.

    oko 2 godina prije
  • (Gost_1137)

    Bravo naprid Kaštela, u mladima je nova krv i ideje.

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara