Članovi DVD Mladost svake godine, vikend prije Božića, razvesele djecu iz Kaštel Sućurca sa spektakularnim programa, a i ove godine su po svoje poklone došla presretna djeca iz doma Maestral.

Za dječji osmijeh u ovo blagdansko vrijeme potrudilo se 20 članova DVD-a Mladost  koji su se punih mjesec dana pripremali za tradicionalnu Božićnu feštu u Kaštel Sućurcu gdje je stotinjak djece dobilo svoje prve darove od Djeda Mraza.

Naime, vatrogasci iz Sućurca su poznati kao veliki humanitarci kojima je najveći naglasak uvijek bio na djeci. Stoga i ne čudi da su i ove godine na svoju veliku feštu pozvali djecu iz doma Maestral kojima su uz predivne poklone darovali osmijeh, toplinu i zagrljaj.

- Ne mogu riječima objasniti kako sam se osjećao kada su mi djeca uzvikivala: „Ja te volim Djeda Mraze!“ Kad vidite te njihove sretne oči, nema novaca koji bi to mogli platiti. Srce nam je svima ispunjeno i svi zajedno sretno koračamo prema Božiću – presretno će zapovjednik DVD-a Mladost Joško Božin koji se i ovoga puta našao u ulozi Djeda Mraza koji se na saonicama spustio s vatrogasnog tornja .

Da bi doživljaj bio spektakularniji, u nedjelju je iz Kaštel Kambelovca, uz potporu Vlade Perišina, stigla kočija s konjem kojom je upravljao „pravi“ vilenjak. Ovaj događaj nisu propustili ni zečevi, medvjedi i lavovi, odnosno kostimirani članovi društva koji su se potrudili da dječji doživljaj bude za pamćenje. Kao šlag na kraju, pojavio se i veličanstveni vatromet koji je najavio uspješnu nadolazeću godinu s puno ljubavi i zdravlja.

Foto: Mijo Jaredić i Filko Garbin
Video: Mijo Jaredić

Izvor: Dalmacijanews.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara