NEDOSTAJE TEK SNIJEG
Iako snijega još uvijek nedostaje, pa čak i na vrhovima Alpa, kaštelanski skijaši i ove su godine odlučili zabavom i druženjem obilježiti početak skijaške sezone, kao i blagdane koji su pred nama.

Na brcu u Kaštel Lukšiću, članovi skijaškog kluba Kaštela, uz pomoć Mjesnog odbora, udruge Miljenko i Dobrila te PŠD Galeb, treću godinu zaredom, ove subote organizirali su skijašku večer.

Sve goste, koji su se odazvali njihovom pozivu počastili su kuhanim fažolom i pečenim kobasicama, kuhanim vinom i toplim čajem.

Uz prigodnu skijaško-blagdansku glazbu, članovi kluba, uglavnom skijaši rekreativci, razmijenili su prva ovogodišnja iskustva sa skijanja na stazama u okružju

Kako su nam kazali, većina njih jtrenutno e u pripremama za odlazak na sedmodnevno skijanje u „hrvatskom tjednu“, kada će brojni kaštelanski skijaši, poput tisuće skijaša iz cijele Hrvatske, uputiti se prema zapadnoeuropskim skijalištima. Kao i u godinama ranije, najveći ih je broj i ove godine za destinaciju izabrao francuske Alpe.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_8580)

  vidi barba vjekeeeeeeeee:D:D:D

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3866)

  a jesu kaštela madona di kampiljo

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7985)

  Garmišpartenkirhen.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7921)

  slalom

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7163)

  Malo svita...kazu puno ih se sklizlo i palo na startu..pocetnoj stazi...poznatoj "majurin"..pa nisu dosli...kazu opasna staza..tesko je proc...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6145)

  a di van je BOB?

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara