OKRUGLI STOL U ŽUPANIJI
Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije, organizira okrugli stol na temu: „Mladi - poduzetništvo i zapošljavanje”., koji će se održati u utorak, 15. prosinca, u 18 sati u dvorani zgrade Splitsko-dalmatinske županije.

- Problem gospodarske recesije osobito je pogodio mladu populaciju između 18 i 30 godina koja trenutno teško pronalazi posao na tržištu rada. Kako je intelektualni potencijal ljudi najizraženiji upravo u ovom razdoblju života, ovim putem Savjet mladih SDŽ želi potaknuti, obrazovati i preusmjeriti mlade da pokrenu vlastitu poduzetničku inicijativu; nastoji educirati i informirati što više mladih na području Županije, te tako dati svoj doprinos u poticanju razvoja gospodarstva ovih područja koja bitno zaostaju u razvoju za razvijenijim dijelovima Republike Hrvatske. Upravo suradnja i izlaganje državnih i županijskih razvojnih projekata od strane Agencije za razvoj i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje omogućit će mladima naše Županije da dobiju jasniju sliku o mogućnostima koje im se pružaju – stoji u najavi okruglog stola.

Na okruglom stolu će sudjelovati: Katarina Šuta, Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove  i poljoprivredu SDŽ, Jelena Petrov, Javna ustanova Rera SD za razvoj i koordinaciju SDŽ, Renato Jerončić, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Krešimir Budiša, UHY savjetovanje, te Josip Pašalić, Ecoclean.


KOMENTARI:

Stari Komentari (15)

 • (Gost_2803)

  Niti jedan komentar na ovu temu. Da su partizani i ustase bilo bi ih 50. Zato nam je ovako

  oko 2 godina prije
 • gost12 (Gost_6107)

  Upiši se u HDZ ili SDP i eto posla.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7569)

  Ne zaposljavaju ucesnici okruglog stola nego poduzetnici. Onaj tko nije podjelio placu tu nema sta traziti.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9234)

  Zašto bi tko komentirao ovu temu. Jugoplastika je još mogla raditi i zapošljavati oko 6000 radnika. Da ne pišem o još nekim tvornicama. Ali zadatak HDZ-a je bio uništiti i kupiti sa komadom praznog papira svu zemlju i prostore odličnih tvornica. Tu se danas nalaze takozvani poduzetnici, biznismeni i novokomponirana gospoda tajkuni. Koja to budala u Hrvatskoj osim šverca želi napraviti tvornicu u kojoj bi radili

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9234)

  mali ljudi. Koga je to briga za malog čovika. Poduzetnici su hrvatsko zlo.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9234)

  Netko je na ovom portalu pisao.. Ima li i za mene još koji besplatni poslovni prostor Dalme, Mesoprometa i inih, to su današnj kapitalisti koji su sve društvene prostore na jedan proziran način ukrali ili kupili za sitan novac. I kako i s kim komentirati ovu temu kad je pravosuđe uvijek na strani nečasnih ljudi.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9215)

  Jasno mi je da treba rasprodati neuspješno poduzeće, ali zašto su se "privatizirale" i uspješne firme?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9110)

  nijedan poduzetnik ma koliko bio poduzetan i uspješan neće radniku pružit šta su mu pružili brodogradilište , jugoplastika ,lavčević ,jugovinil , DC koji su imali svoje zdravstvene stanice, likare i specijaliste. ne samo da su se radnici ličili nego i njiove familije i rodbina.danas znamo koliko se čeka na pregled i liječenje. tvornice su imale svoja odmarališta koja su za male novce su radnici koristili.šta obični radnik ima od svega toga danas. ništa, a sve je napravljeno od njegova novca.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6214)

  novi poduzetnici dilu i stanove

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2205)

  je, todorić upravo pravi listu kadrovskih stanova.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7894)

  E, a Tomy Mamić osniva kasu uzajamne pomoći, tj. posuđuje beskamatno obrtna sredstva.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4204)

  http://www.kastela.org/images/stories/novosti/2014/12/savjetmladih/slika1.jpg

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6199)

  ne pada jabuka daleko od stabla

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4204)

  Ćaća jon je radija za plaću ka poštar, a ona radi mukte.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4204)

  Evo je opet, "radi" bez plaće:

  http://www.kastela.org/images/stories/novosti/2013/06/mosucurac/galerija/mosucurac3.jpg

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara