VESELO U RUDINAMA
Već po tradiciji, članovi Rotary kluba Kaštela, posjetili su centar Mir u Rudinama i u povodu Svetog Nikole štićenike darivali veselim i vrijednim poklonima.

- Rotary klub Kaštela nastoji pomoći potrebitima pa tako već nekoliko godina dolazimo i u centar Mir u prigodi Adventa, kako bi štićenicima donijeli poklone, ali i proveli vrijeme u druženju s njima, što nas posebno veseli – kazao je predsjednik kaštelanskih rotarijanaca, Pero Pilić.

Tako su štićenici centra Mir i ove godine dobili slatke pakete, a Centru su rotarijanci poklonili i veliki klima uređaj, na čemu im se iskreno zahvalio ravnatelj Mira, Boris Maričić.

Iako obradovani poklonima, štićenici centra Mir posebno su se obradovali programu koji su im rotarijanci pripremili.

Uz nastup Bravo benda, zajedničku pjesmu i ples, i rotarijanci i njihovi prijatelji iz centra Mir proveli su još jednu veselu i ugodnu večer u Rudinama.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_1107)

  Bravo ekipa...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3615)

  umjesto da se pred kamerama cirkusiraju sa štičenicima moga je svaki rotarijanac po jednog štičenika odvest doma na obid i zajedno sa članovima svoje obitelji proveselit se.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7164)

  gostu 3615, štičenici doma Mir imaju vrlo kvalitetnu i urednu prehanu i smještaj, ovim ljudima treba druženja, veselja, pisme ...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5272)

  nebi bilo s gorega da očute i ljubav u obitelji

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara