UTRKA NA BLAGDAN SV. STJEPANA
Oldtimer moto klub Adria i ove godine, na blagdan Sv. Stjepana, organizira utrku karića, pod nazivom „Mašokarić 2015.“ , a prijave za ovo natjecanje već su započele.

Mašokarić će se tako 12. godinu za redom održati u Kaštel Sućurcu, s ciljem njegovanja stare tradicije izrade kareta, a u utrci mogu sudjelovati sve generacije i oba spola.

Ova sućuračka utrka razlikuje se od drugih utrka karića jer se ne radi o klasičnom spuštanju na karićima, već dio staze natjecatelji prolaze gurajući se, pa ekipu trebaju činiti dva člana.
Planirane nagrade ove su godine nešto drugačije nego u godinama ranije, pa će pobjednici nešto više profitirati, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti nešto manju nagradu nego prije.

Prema najavama organizatora bit će to još jednom prilika za blagdansko okupljanje sugrađana i dobru zabavu, a svi koji se žele okušati u vožnji i guranju karića te se boriti za nagrade od 100.000, 20.000 i 10.000 lipa, mogu se prijaviti na kontakt mobitel 091/5060-710, na kojem možete dobiti i sve dodatne informacije.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_4171)

  Zagore svaka ti čast

  oko 2 godina prije
 • roko (Gost_6105)

  goste 5631 svaka čast. slažem se s tobom....samo pazi admin če te brisat u roku keks pošto si iskazao svoje mišljenje

  oko 2 godina prije
 • gost123 (Gost_7373)

  Lijepa tradicija .Samo naprijed.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara