ZAVRŠEN SHOW ZVJEZDICE
Prva sezona RTL-ovog showa Zvjezdice privela se kraju, a kao prva pobjednica ovog showa ostat će zapisana mlada Riječanka, Mia Negovetić. No, mnogima će zasigurno u sjećanju ostati i odlični nastupi ostalih mladih natjecatelja – finalista showa, među kojima su bile dvije Kaštelanke, Kornelija Petak i Lana Rubelj.

Zadnju, finalnu večer nastupilo je 12 natjecatelja podijeljenih u četiri grupe. U prvoj grupi nastupili su Kornelija Petak, Lana Rubelj, Lovro Ivić te Mia Negovetić. U drugoj grupi pjevali su Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Marin Bulić i Iva Prgić, a u trećoj Đana Smajo, Meri Andraković, Antea Kavelj i Nina Abramović Dimec. Dvoje najboljih iz svake grupe, ušlo je među top 6, a to su bili Lovro Ivić, Mia Negovetić, Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Đana Smajo i Meri Andraković, Najboljih troje Leilani Cammisa, Mia Negovetić i Đana Smajo, pjevale su u superfinalu, a žiri je na kraju Miu Negovetić proglasio prvom pobjednicom Zvjezdica.

Mia Negovetić - prva pobjednica Zvjezdica

Desetogodišnja Kornelija Petak iz Kaštel Novog publici se ove večeri predstavila pjesmom Simply the best Tine Turner, dok je osmogodišnja Lana Rubelj iz Kaštel Sućurca otpjevala Dvije zvjezdice, koju u originalu izvodi Tajči.
Obje Kaštelanke svojim su nastupom oduševile žiri, no to što su se našle u grupi s Miom Negovetić i simpatičnim Lovrom Ivićem, ove im je večeri bio mali peh za prolazak do superfinala.

Svakako treba spomenuti da su među 20 polufinalista ovog showa nastupile čak tri Kaštelanke, jer je osim Kornelije i Lane u polufinalU prije tjedan dana nastupila i Ananda Đuranović iz Kaštel Gomilice.

Budućim zvjezdama hrvatske estrade čestitamo na odličnim nastupima, u kojima su uživali i publika i žiri, a kojima su uspješno  zastupale i prezentirale svoj grad. Pogledajte naš izbor njihovih nastupa...

Lana

Kornelija

Ananda


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_7147)

    Djevojčice su prekrasne, divno pjevaju. Čestitke djevojčicama, roditeljima, glazbenim učiteljima.

    oko 3 godina prije
  • (Gost_2092)

    Više su ove curice učinile za promociju Kaštili, nego turistička zajednica sa svin ovin političarima.Curice naprid,ostali ajte vatat puže govnare.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara