NATJECANJE SVIH VATROGASNIH UZRASTA
Vatrogasna društva svih uzrasnih kategorija Splitsko-dalmatinske županije u subotu su u splitskoj Lori sudjelovali u devetom izlučnom natjecanju. Nastupilo je preko 250 natjecatelja iz DVD Kaštela, Mladost, Kaštel Gomilica, Solin, Komiža, Vis, Šolta.

U kategoriji za vježbu djece s brentačama, muška ekipa DVD Kaštela je osvojila prvo mjesto, Mladost se smjestila na četvrto, dok je ženska ekipa Mladosti u istoj vježbi zauzela prvo mjesto.

U vježbi s preprekama za mladež, ženska vatrogasna ekipa iz Kaštel Gomilice je zauzela prvo mjesto, a DVD Mladost je odmah iza njih na drugom mjestu.

Sva tri kaštelanska društva Mladost ,Kaštel Gomilica i Kaštela su zauzela prvo, drugo i treće mjesto u kategoriji Članova "A" za vježbu s motornom vatrogasnom štrcaljkom. Jednako dobro su prošli u istoj vježbi i kategorija Članovi "B" DVD-a Mladost i Kaštela koji su se po osvojenim bodovima smjestili na prva dva mjesta. Ženskoj ekipi Članice "A" Mladosti zahvaljujući dobrom rezultatu koji su postigle na ovom natjecanju pripalo je prvo mjesto, a Gomilici drugo u vježbi s motornom vatrogasnom štrcaljkom.

Foto: F. Garbin


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_1027)

  jedino šta štima u kaštelima su pumpjeri. bravo!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_210)

  Kid je najbrzi.Šef vatrogasci a nima škole.A ni znanja

  oko 3 godina prije
 • za gosta 210 (Gost_2203)

  On je legenda, po svem dobrom šta je dao i u vatrogastvu, a i na drugim društvenim i sportskim aktivnostima. Tako ljubomoran i retardiran pođi se lječiti, ako već nije kasno.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9091)

  Admine, jeli te bar malo sram.
  Od jutros ne brišeš komentar u kojem su navedene četiri laži o osobi koja zaslužuje svako divljenje i poštovanje. Osobi koja je i te kako zadužila i Grad Kaštela i Dalmaciju i Hrvatsku.
  Kako mi je Kid poznanik i prijatelj, slobodno mogu potvrditi četiri laži iz komentara gosta 210. Oprosti mi, ali moram reagirati:
  1. nije najbrži, jer je malo oteža i godine stižu
  2. nije nikakvi šef u vatrogascima, raspitajte se
  3. ima završene "sve" vatrogasne škole
  4. ima dakle po tome znanja, u vatrogascima je priko 40 godina

  Admine po ovome od tebe i sramno i žalosno.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6014)

  I brat mu Zoran također

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara